Mit gondoltok arról, ha egy leszbikus pár gyereket vállal?
hát nem tudom. szerintem kihathat a gyerek érzelmi meg egyéb lelki fejlődésére, hogy nem apa-anya, hanem anya-anya - vagy nem is tudom - neveli. nem ítélem el a homoszexuálisokat, csak a gyerekvállalás sok egyéb kérdést is felvet. főleg, hogy nem marad örökké baba és később biztos mindenféle rosszindulatú megjegyzések áldozata lehet oviban, suliban. stb.
amúgy szerintem minden nőnek joga van megtapasztalni a terhességet, szülést, anyaságot.
szia!
Ez a kérdés mindig meg fogja osztani az embereket, és vannak, akik szélsőségesen nézik a dolgot; ellene meg mellette is. Én olyan típusú nő vagyok, aki szerint a család fogalma a férfi és a nő; nem két férfi, nem két nő.Most írhatnék 10 példát, hogy miért nem "jó" ez a fajta együttélés, illetve gyerekvállalás; de felesleges. Aki ezt szeretné, az úgyis csak a maga életfelfogására, személetmódjára hallgat.(Mellesleg, akinek gyereke születik az inkább biszex, mert ugye férfi nélkül nincsen baba...)
Boldog gyerekkora lehet ilyen szülökkel is.
De óvodás korától kortársai néha nehézzé tehetik életét,kérdéseikkel,csúfolódással.
csak egy kérdés!
Akkor ha gyereket akarok örökbe fogadni, de nincs párom,akkor ne is fogadjam örökbe, mert nincs apa?Pedig mondjuk mindent megtudnék neki adni?Mert egyedülállónak is lehet örökbefogadni, csak azért kérdezem.
Ez is ugyan olyannak számít akkor?
Cseppet el vannak a mélyliberálisok tévedve! A természeti törvények szerint a gyermek egy hím és egy nőstény egyed kiváltsága. Ha valaki b|_|zeráns akar lenni, lelke rajta, de a gyerektől coki!
Ez az élővilág megerőszakolása. Nem természetes, és helye nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!