Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy leszbikus pár gyereket vállal?

Figyelt kérdés
Nemrég találkoztam egy olyan nővel, akinek pár hónapja született gyereke és a barátnőjével közösen vállalták. Én, mint "laikus", azt mondanám, hogy szívük joga gyereket vállalni, hisz egy leszbikus nő is vágyhat gyermekre, azonban kíváncsi vagyok, hogy mások mit gondolnak erről. Olyan boldognak tűnt és nem is gondoltam volna, hogy mi a helyzet.
2010. jan. 26. 13:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%

Az egész genetika úgy kezdődik,hogy végy egy X meg egy Y kromoszomát.Mivel a homoszexuálisoknak ez nem megy,nem lehet közös gyerekük.Tehát a természet törvénye szerint nem lehet gyerekük.Amit talán morálisan is betarthatnánk,mert nem véletlenül alakult így.

Persze szerinted ez nem így van,mellesleg te jöttél azzal elöszőr,hogy öröklődik,aztán meg nem....ha tudnál olvasni,akkor rájöhettél volna,hogy én nem arról a génről írtam,ami a homoszexualitást okozhatja(?)(részemről inkább hiszek a lelki tényezőben szinte az összes homoszexuálist még kamaszkora elején rontotta meg egy nála jóval idősebb lsd:Steiner Kristóf,saját maga elmondása szerint 14 évesen lett egy több mint 20 éves "barátja")általánosságban a hibás gének működéséről.Ahhoz meg nyiss ki egy gimis biológiakönyvet

Figyi,ha támogatni akarod őket,ajánld fel a saját gyermekedet.Másét könnyebb ajánlgatni,azt elhiszem...

Én baromira nem szeretném,ha egy homoszexuális párnál kötne ki a gyerekem.

Arról nem is beszélve,ha szerinted olyan természetesen,te magad miért nem műveled?

2010. jan. 27. 20:53
 32/44 anonim válasza:
36%

Elhiszem, hogy boldog, én is az lennék a helyében. Gyermeket vállalni nagy feladat és nagyon nagy öröm. Az pedig még csodálatosabb, hogy ezt olyan párral teheti meg, akit szeret és akivel együtt szerethet egy babát-kisgyereket-kamaszt és így tovább. Egy tanulmányban olvastam, hogy a leszbikus szülők átlagon felül működnek szülői mivoltukban. Ez valószínűleg arra vezethető vissza, hogy náluk nem fordul elő a véletlen teherbe esés, mindig készülnek a gyermekáldásra, mind pszichésen, mind egészségügyileg. Olvasgatom, hogy sokan aggódnak, hogy ez erkölcsileg visszavethet egy gyerkőcöt, de nagyon sok kultúrában növekednek a gyerekek kizárólag női illetve férfi közösségekben.

Afrikában manapság is vannak olyan népek, ahol a fiúkat 6-7 évesen elszakítják az anyjuktól és utána felnőttkori beavatásukig csak férfi társaságban vannak és egymással élnek szexuális életet. Mégsem lesznek köztük nagyobb arányban melegek, mint bárhol máshol a világon. Az, hogy a homoszexualitástól megijedünk az csak a neveltetésünktől függ, nem azért, mert ez olyan természetellenes lenne. Egy intoleráns világban mindenkinek nehéz, teljesen mindegy, mi az, ami miatt kilóg a sorból. Féltjük a melegek gyerekeit, és mi a helyzet a heteroszexuálisok meleg gyerekeivel? Szerető anyának-apának is lehet leszbikus lánya vagy meleg fia. Attól még lehetnek jó szülők - ha hetero szüleiktől jó mintát hoztak magukkal. Leszbikus barátnőm fia nagyon jól megfogalmazta a -de_majd_csúfolni_fogják_a_többiek_emiatt - kezdetű kételyre a választ: "Soha nem téma az iskolában, hogy kivel él együtt az anya. A társaim mégis mindig találnak okot, hogy mivel szekáljanak, ha azt akarják". Mert a gyerekek már csak ilyenek. Főleg, ha ilyenek a szüleik. Én kívánok nagyon boldog családi életet a friss anyukáknak!

2010. jan. 27. 21:10
 33/44 anonim ***** válasza:
37%

"Az is elgondolkodtató, hogy annak milyen lelkületű lesz a gyereke, aki ilyen kijelentéseket tesz..."

Te azon ne sokat gondolkodjál, hogy nekem milyen gyerekem lesz, mert tudom, hogy milyen vadállat vagyok és milyen önző disznó, ezért én úgy döntöttem – mert az ember dönthet úgy is –, hogy nem lesz. Itt aztán zsákutcába is futott a demagógiád.

Ha valaki a bu7ibarátja és a gyermek között NEM TUD DÖNTENI, akkor az nem ember, rosszabb az állatnál is.

2010. jan. 28. 01:16
 34/44 anonim ***** válasza:
64%

"Aki a klasszikus papa-mama-gyerek család modellben nő fel sokkal konzervatívabb(tisztelet a kivételnek!) (...) Aki ezt nem képes felfögni konzervatív vagy műveletlen vagy empátiára képtelen vagy lelkisérült vagy egyszerűen BUTA."

Ez a liberalizmus pofátlanságának a netovábbja. Szégyellje össze-vissza magát, az egészséges többségi társadalom, amiért olyan kocka, hogy nem képes elfogadni az aberráltak bicskanyitogató különcségeit.

Megyek is már, megnyakalok egy-két köc5ögöt hirtelen felindulásból!!!

2010. jan. 28. 01:21
 35/44 anonim ***** válasza:
30%

21.10:

Te úgy vagy kompletten beteg,ahogy vagy.

Szóval kötelező kéne tenni a fiúknak a buzeránságot?

Meg még mit?

Azt nem tudom miért nem mész Afrikába,igazán jó dolgod lenne..9 évesen megcsonkítanának,13 évesen szüléhetnél,20 éves korodra meg a kölködet is elvinnék,hogy valaki seggbe tudja dugni...mondjuk te meg is érdemelnéd mindezt...

2010. jan. 28. 11:30
 36/44 anonim ***** válasza:
30%
esetleg kérdezz meg egy orvost,hogy egy 9 éves gyereknek mekkora fizikai traumával jár a közösülés az ánuszán keresztül:Vagy inkább próbáld ki,gondolom te nem vagy 9 éves.
2010. jan. 28. 11:34
 37/44 anonim ***** válasza:

De hát miért kellene a saját gyerekemet ajánlgatnom, mikor nem kevés csecsemő van otthonokban, végzi WC-ben vagy szemetesben...

Ennél biztos hogy jobb, ha egy buzeráns neveli. Vagy inkább a halál? Ok, öngyilkos lehet, ha akar de azt később eldöntheti, hogy szereti e így az életet vagy nem, és erre a döntésre neki is joga van, mert nem ő tehet róla, hogy a csodálatos hetero szülei nem bírtak védekezni.

Tényleg nem tudod fölfogni, amit írok.

2010. jan. 29. 10:05
 38/44 anonim ***** válasza:
0%

Hogyne fogom fel.

A mai intézetis nevelés jobb,mint ha b.u.zikhoz kerül,pláne ha lakásotthonos elhelyezésben van az a gyerek.

Egyébként meg miért a sajátodat kínálgasd?Mert más gyerekének se kívánj olyant,amit a sajátodnak se akarsz.

2010. jan. 29. 14:02
 39/44 anonim ***** válasza:
91%

Ha kialakulna olyan helyzet, hogy nem tudom elvetetni, és se pénzem se lakásom, akkor örökbeadnám egy homo párnak, de előbb az intézetbe kell beadnom, aztán meg jó kérdés, hogy ott nő fel vagy örökbe fogadják. Én inkább azt ajánlanám, hogy te, mint minta hetero fogadd örökbe az összes kidobott gyermeket...

Honnan veszed, hogy jó az intézeti nevelés? Én a munkám során elég sokat járok intézetbe és lakásotthonba is, hol rosszabb, hol jobb, de minden esetben, minden gyereknél megfigyelhetőek GYÖKÉRTELENSÉG tulajdonságai. Tudod mi az? Sokkal nagyobb károkat okoz a lélekben és a személyiségben, mintha egy "más", de CSALÁD neveli föl.

2010. jan. 29. 16:51
 40/44 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem a 21.10-es a válaszában nagyon jól, érthetően megfogalmazta:

"Az, hogy a homoszexualitástól megijedünk az csak a neveltetésünktől függ, nem azért, mert ez olyan természetellenes lenne. Egy intoleráns világban mindenkinek nehéz, teljesen mindegy, mi az, ami miatt kilóg a sorból."

A lepontozás sajnos egy kép a társadalomról, ezért ilyen a világ és nem jobb... :(

2010. febr. 1. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!