Mit gondoltok arról, ha egy leszbikus pár gyereket vállal?
Akit elhagy az apja és az anyja neveli egyedül,az nagy eséllyel lesz sérült felnőttkorára.
A természet nem véletlenül alkotta úgy,hogy egy férfi és egy nő szükséges a gyermek "létrehozásához" és a felneveléséhez.
A mai világban,ahol ész nélkül erőszakoljuk meg a természetet,annak a gyermekeit"sajnálják",akik normál erkölcsi útmutatást ad a gyermekének(mert a homoszexualitás nem "normális"bármennyire is tobzodnak a kedves liberálisok),egyáltalán nem kell csodálkozni,hogy az emberiség eljutott erre a mély szinte.
És igen én is arra tanítom a gyermekeimet,hogy kiegyensúlyozott,egészséges ember nem kíván szexuális kapcsolatot létesíteni sem állattal,sem gyermekkel,sem azonos neművel,sőt,ha azonos nemű is,de nem havonta más.Lehet sajnálni őket.
Igenis vannak alkalmak,amikor választani kell.Mondjuk azt,hogy gyereket akarok,akinek aztán biztonságos családi életet nyújtok.Vagy szerelmes leszek egy nőbe,akivel együtt akarok élni,vagy űrhajós leszek,esetleg apáca..
Persze egy eleve labilis személyiségtől nem lehet elvárni,hogy felelőssen döntsön egy másik ember életéről is,ezért kellene törvény által szigorúan beszabályozni.
13:56-ossal egyetértek.
Az ok, hogy egyedülállónak se adjanak örökbe gyereket, na de a szüleim 3 évvel a születésem után jöttek rá, hogy nem képesek együttélni, hát apa nélkül nőttem fel. És sokkal rosszabb volt az apa jelöltek jövés-menése az életemben, mintha két anyukám vagy apukám lett volna, akik szeretnek és látom rajtuk, hogy szeretik egymást.
Aki a klasszikus papa-mama-gyerek család modellben nő fel sokkal konzervatívabb(tisztelet a kivételnek!), és nem képes a dolgok mögé látni, sosem értheti meg, hogy ez nem a legrosszabb lehetőség egy gyermek számára! A homoszexualitásnak genetikai háttere IS van, a környezettől meg úgyis megkapja mi a "normális" és mi nem, nem okoz kevesebb lelkisérülést ill. több meleget az ő gyerekvállalásuk, mint az egyszülős gyerekek lelki sérülései, ill. meleggés válási aránya.
Aki ezt nem képes felfögni konzervatív vagy műveletlen vagy empátiára képtelen vagy lelkisérült vagy egyszerűen BUTA.
14.22:végülis igen lehetne rosszabb.Akkor ennyi erővel a pedofilok is örökbe fogadhatnának,hiszen az éhező etióp,vagy dolgozó kinaí gyereknek még roszabb.Aztán láthatja a többségtől,hogy az ő apukáján kívűl más nem gyerekkel bújik ágyba..végülis nem biztos,hogy pedofil lesz.
Szerintem a te értelmi képességeiddel van nagy gond.Meg a tudásoddal.A génekkel jössz?Nos az hibás gén ,ami nem kompatibilis az élettel,annak ismérve,hogy hordozója továbbörökíteni a szaporodás képtelensége miatt nem tudja.Tehát a természet azon műve,hogy két egynemű ember nem képes közös utódot létrehozni,mert mondjuk génkészletükben megvan a "homoszexuális"gén,az azt jelenti,hogy nem szabadna tovább szaporodniuk.Ennyi.
Az empátiáról meg annyit,hogy én megértem,ha valaki a saját neméből választ,viszont akkor az az illető miért nem érti meg a gyerekét,nem beszélve arról,hogy te is elég egyoldalúan osztogatod .
szerintem csak szimplán felcsináltatta magát egy arra alkalmas pasival. nem hinném, h egyedülállóknak csinálnak lombikot...
nem helyeslem, természetellenesnek tartom a buzerancia minden formáját.
ha már ezt az utat választotta, h ő kizárólag nőkkel akar hálni, akkor ne akarjon gyereket.
én sem akarok a 80kilómmal topmodell lenni. ennyi.
14:40
Olvass többet! Ne csak a hihetetlenül-eszméletlen-csodálatos-hiper-szuper józan paraszti logikáddal vágj föl.
Ja! És menj el egy családsegítőbe, egy gyermek jólétibe, egy gyermek pszichiátriára és egy állami gondozottak intézetébe. Ha ezeken a helyeken eltöltesz egy-egy napot és beszélgetsz a gyerekekkel több rálátásod lesz erre az ügyre.
Amíg ezeket nem tetted meg meg se szólalj, mert SEMMIT sem tudsz.
Angolosok előnyben, de biztos magyarul is fenn van valahol.
Meleg pingvinpár felnevel egy kiscsibét. Ők biztos nem választották, hogy na most melegek leszünk.
Szerintem ugyanolyan jó szülők, mint a heterók, sőt. Legalább nem hallják a gyűlölködést.
Az egyetlen félni valójuk az ilyen csöppségeknek, hogy az intoleráns "szülők" gyerekei mit mondanak róluk...
17.58:ez nem logika,ez genetika.Ja,hogy te nem hallottál még róla?Az a te bajod.
Egyébként ha mindezt a földből ástam volna ki,akkor már rég Nobel-díjat kaptam volna.
A példáddal pont azt támasztod alá,amit írtam(végülis sokkal okosabb emberek jöttek rá),mert ugye egy gyermekotthonban nem ép az egészséges mentalitású gyermekek vannak(éppen kitérhetnénk a börtönökre,katonákra is)Azonkívül itt megjelenik hátrányos tényezőnek a körülmény is.Hiszen nem vegyes ivarú gyermekek vannak egy-egy szobába.A pingvinikkel ugyanez a helyzet:a rabság számukra fokozott stresszhelyzet,ami pszichikai elváltozást okozhat.Az meg hogy ráadásul még egy csirkét"adoptáltak"messze üti a normális szintet.
Ez olyan hülyeség,mintha arról vitatkoznánk,hogy a sziámi ikrek normális emberek.Léteznek,vannak,de abnormálisak.
Hát linkeld be hol olvastad, amit fejtegettél.
Sok elismert pszichológus és genetikus véli, hogy igen van egy hibás gén. DE mivel ez a vérben van, A vérben, érted? Ezért ha felnevelnek gyerekeket azok nem "öröklik" (hiszen nem az ő gyerekük), mert a környezeti hatások ERŐSEBBEK, és a gyermek génje is mást diktál. Olyan országokban, ahol nevelhetnek gyereket rengeteg kutatás van, és a gyerekek pont olyan arányban lesznek melegek vagy lelki sérültek, mint a hetero szülők által nevelt gyerekek. Szerintem ez bőven elég bizonyíték.
És pont ezért küldenélek el ezekre a helyekre: Mert sokkal rosszabb körülmény az intézeti, mint homo-család. Sokkal nagyobb arányban lesznek lelki sérültek, elmebetegek és bűnözők. A gyejóba és a csv-ben pedig azt láthatod, hogy mennyi hetero pár rontja el a gyermekét és mennyi egyedül álló van, akiknek a gyerekei szintén hátányokkal indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!