Miért ilyen felelőtlenek az emberek? Olvasgatom itt a kérdéseket és teljesen el vagyok képedve.
Előzőnek!
Tanulj meg írni mielőtt másokat 'szidsz'
A kérdezőnek pedig teljes mértékben igazat adok!
Nagyon sok felelőtlen ember van!
De hát ez van...Nincs mit tennünk:(
2. válaszadó!!!! heLYzet, iLYen bizony nem j!!!! Minek ócsárolod le a kérdezőt???
Te pedig miért nem tanulsz meg helyesen írni????!!!!
Nekem az a véleményem,hogy annak is joga van gyermeket szülni és nevelni,aki albérletben lakik.Saját lakás egyre kevésbé valószínűbb,ha mégis,annak 30-40 évig eltart a törlesztője..addig várjon?
Ha már így is úgyis fizetni kell,akkor ebből a szempontból mindegy hogy albérletre megy,vagy lakástörlesztőre.
Sosem tenném!
1. Még nem akarok gyereket, a saját életem rendezés fontosabb és a céljaim elérése, amiket kitűztem.
2. Sose akarnék így megtartani egy pasit, mert tudom, hogy magammal tolnék ki és mennyire szánalmas húzás lenne.
3. Ha nem tudok a leendő gyerekemnek olyan érzelmi és anyagi hátteret biztosítani, amit megérdemel, ha nem érzem magam késznek a feladatra és ha nem találok olyan apajelöltet, akivel méltó módon fel lehet nevelni a gyereket, hangsúlyozom, nevelni és nem csak eltartani, etetni, ruházni, meg ide-oda lökdösni, akkor inkább ne is legyen gyerekem. Van elég (elrontott életű) pszichiátriai eset ebben a világban szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!