Miért ilyen felelőtlenek az emberek? Az ilyeneknek nincsen bűntudatuk?
Tegnap apum mikor tegnap jött hazafelé és az út szélén meg látott egy csont sovány Német juhász kölyköt. Akkor nem tudta fel venni mert tele volt az autó. Szóval haza jött és vissza mentünk érte majd el hoztuk. Szegény csont sovány volt. A kutya a doki szerint 6 hónapos. Egy embernek hogy van szíve ki tenni a kutyát? Nem értem miért nem agya be menhelyre. Vagy biztosan van olyan akinek kell egy kölyök kutya. De az ilyen embereknek nincsen bűntudatuk hogy sorsára hagytak egy állatot??? Én értem meg őket!!!! Nem kötelező állatot tartani! De szerintem itt az lehetett hogy el hozták az a kis 8 hetes kutyát. Az ugye jaj milyen aranyos. De mikor már 6 hónapos a kutya akkor már nem olyan enni való és persze többet eszik meg hát nagy.
Amúgy a kutya már jobban van most is ugat. Nagyon jól őrzi a portát pedig csak 1 napja van itt. Másik 3 kan kutyámmal hamar össze barátkozott bár még van némi morgás, de semmi több. A doki már látta. Jövő héten jön oltani. Napi 3x adunk neki enni kis adagokban. Tegnap óta egy hangyányival kerekebb.
A kutya ilyen színű: [link]
Csak persze már nagyobb.
Mind a 2 füle gyünyürően felfelé áll de az egyiknek a helye úgy 2cm-re visszahajlik. Ez ellen még lehet valami tenni? (de amúgy cuki így is)
Tudnátok olyan állatmentőket mondani ami bármikor bárhova kimegy kutyáért ha felhívom? Lécci telefon számot is írjatok.
Vidám mancsokat ne írjátok. Fel hívtam őket és azt mondták hogy ez nem rájuk tartozik.
Most olvastam egy fajta leírás. ezt hogy érti?
A nyüszítés problémát okozhat, jellemző a fajtára.
Hogy zavaró lehet, vagy baj ha néha ilyen nyüszítő/vonyító hangot halatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!