Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekem anyja már nem szeret?

Gyerekem anyja már nem szeret?

Figyelt kérdés

Üdv!

A kérdés inkább költői, s tanácsot szeretnék kérni, hogyha ezt érzem, mit tehetek. Nem nagyon szoktam neten fórumokat olvasni, de mivel a barátaim még nem nagyon voltak ilyen helyzetben, nem tudnak értelmesen hozzászólni. Tehát ami minket illet: 6 éve ismertük meg egymást, én ekkor voltam 27, ő 20, nagy szerelem volt mindkét részről, aztán rá félévre becsúszott a gyerek. Úgy intéztük a dolgokat, hogy normálisan tudjuk nevelni, szerencsére minden rendben ment. 1 éve érzem, hogy valami megváltozott, már nem úgy viszonyul hozzám és csak a férfi kell neki, hogy ott legyen mellette, már nem annyira érdekli, hogy én vagyok-e az.

Sokszor csak néz maga elé, ha elmegyünk valahova, vagy a barátainkkal vagyunk, nem nagyon akar mélyebb dolgokról beszélgetni. Szerencsére volt pár sikerem az elmúlt évben, emiatt másoknak dicsér, hogy büszke rám, de nekem csak felszínesen mutatja ki. Nem tudom elmondani jobban, mert nagyon nehéz, igazából annyi, hogy megváltozott. A kislányunkkal sem bánik a legjobban, ezt még sosem mondtam ki, hosszú hónapok alatt fogalmazódott meg a fejemben, amit erről gondolok.

Nem szeretném, hogy zátonyra fusson a kapcsolatunk és erre szeretnék megoldást..nem vagyok annyira érzelgős típus, de szeretem és jó lenne, ha visszahoznánk azt, ami miatt összejöttünk. Van valakinek valamilyen tanácsa?

Köszönöm.

Bálint

2014. okt. 5. 19:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért olyan nehéz elhinni, hogy esetleg valóban az érzelmei múltak el, és nem feltétlenül a Kérdező miatt. Ezt a többi válaszoló miatt mondom, láttunk már ilyet, nem? Normális emberek is kiszerethetnek a másikból, és ez nem csak korfüggő. Persze, ha a körülmények is azt segítik elő, akkor gyorsabb lehet a folyamat, de nem értem miért kellett a Kérdezőt rögtön letámadni. Nyilván itt csak az ő oldaláról látjuk a dolgokat, de ez nem segítség, hogy egyből leoltja mindenki, hogy mert biztos rossz ember, vagy mert ribizlit vett el.

Kérdező: szerintem próbáld meg újra udvarolni neki. Csinálj hasonló programokat, mint régen, mutasd ki neki gyakran, hogy nőként mennyire bejön neked most is. Nem csak a szexben, hanem úgy általában mindenben.

Plusz javaslom azt is, hogy tényleg kérdezz rá nála. Teremts alkalmat egy komolyabb beszélgetésre, amikor nem zavar meg benneteket senki és mondd el neki is, amit érzel, hogy úgy gondolod, hogy eltávolodott tőled.

Talán csak annyi, hogy közeledik a 'kritikus' 7. év. De ha időben megfordítjátok ezt a folyamatot és mindketten tesztek érte, akartok is tenni érte, akkor lehettek ugyanolyan boldogok.

Minden jót kívánok!

2014. okt. 5. 23:12
 22/26 anonim ***** válasza:

#21, mert úgy viselkedik, mint a hülyegyerek, aki bömböl hogy "anyu nem szeret", közben meg a taknyanyála egybefolyik. A csaj olyan volt, amilyen, de ő választotta, gyereket csinált neki, annak meg szrráment a fiatalsága. De hozzon már még több áldozatot egy ilyen idiótáért... nem apu erőlteti meg magát, á dehogy, megint a nő oldja már meg a helyzetet. Ifiúr majd nagykegyesen elfogadja, hogy ki lett nyalva a feneke, aztán még az is lehet, hogy elismeri az anyja gyerekhez való jogát. Ugyan annyit sem adott meg neki, hogy anyának érezhesse magát, rendezett, elismert társadalmi viszonyban, de ez nem számít, a nő kötelessége megoldani mindent, mert apa mafla, éppenhogycsak a farkincáját meg tudja törcsizni szekszcsi után. Már amikor. Amikor nem, akkor gyerek lesz belőle.

Agyrém az egész. :)

2014. okt. 5. 23:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem is értem, miért kellene a csajnak egy ilyen málé.
2014. okt. 5. 23:27
 24/26 A kérdező kommentje:
Neked valami nagyon nem jött össze az életben, de akkora gyík vagy, hogy még reagálni sem akarok a felvetett pontjaidra, úgysem fognád fel a gyökér agyaddal.
2014. okt. 5. 23:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Nemtudom,miért kell ler.i.bancozni egy nőt,aki mondjuk 15 éves korától élt szexuális életet.. Te biztos nem,és irigy vagy:)) Kérdező,itt a gyk-n ne is várj mást...
2014. okt. 6. 00:54
 26/26 anonim ***** válasza:

Emberek!

Azért adjuk már meg a tiszteletet a kérdezőnek!

Lehet itt negatív illetve pozitív választ adni,hisz nem vagyunk egyformák.

Lehet lepontozni ha nem tetszik egy válasz,és lehet fel,ha egyetértünk.

De könyörgöm!Ne ribizzünk már le egy családanyát!És ne zabigyerekezzünk már le egy óvodás korú gyereket!!

2014. okt. 6. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!