Tetszik nekem az Artúr név. Ha egyszer gyerekem lesz, jó ötlet ezt a nevet adni?
Figyelt kérdés
Valójában az Artúr király mondakörből tetszett meg. Ezen kívül szerintem egyáltalán nem gyerekes, meg nagyon jól hangzik.2014. okt. 1. 11:46
3/9 anonim válasza:
Hat nekem Gombóc Artúr ugrott be elsőnek, másodiknak meg az 5 perc angolos Szalai Nóra kisfia.
4/9 anonim válasza:
Én nem adnám a fiamnak, de nem rossz név. :)
5/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Persze nem mindegy milyen vezetéknév mellé.
7/9 anonim válasza:
Klassz név! Van már elég Bence, Gergő meg Ádám nevű fiatal..
9/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik. De a sógoromat Artúrnak hívják, és tőle tudom, hogy az iskolában végig f.artúr.ónak csúfolták. A mai napig nem heverte ki. Persze oké, hogy minden nevet lehet csúfolni, de a sógoromban tényleg mély nyomokat hagyott ez a dolog, az anyjával is megromlott a kapcsolata emiatt, mert anyukája "mégis hogy adhatott neki ilyen hülye nevet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!