Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek az ront a helyzete...

Szerintetek az ront a helyzeten, ha a párom a saját ágyunkban csalt meg?

Figyelt kérdés

Sajnos pár hete kiderült, hogy megcsalt a feleségem és ráadásul sorozatosan.Kb 1 éve tart a viszonya. Egy fiatalkori szerelmével sodorta össze a sors. Végtelenül el vagyok keseredve. Mivel gyerekeink is vannak és őt is szeretem,

szeretném megmenteni a kapcsolatunkat. Valamennyire sikerült is feldolgoznom ezt az egész helyzetet. Bár elég borzasztó a tudat, hogy amíg én itthon vigyáztam a gyerekekre, addig ő az éjszakában egy idegennel kefélt

valahol.De ez még a könnyebbik része a

dolognak, mert azt nem tudom feldolgozni, hogy volt olyan, hogy amíg én dolgoztam, ő itthon a saját ágyunkban hempergett a szeretőjével, miközben a gyerekeink (3 és 6 éves) a szobájukban aludtak. És ez többször is

megtörtént. Amióta kiderült, egyszerűen még abba az ágyba is képtelen vagyok belefeküdni. Borzasztóan felháborít ez a része a dolognak. Már nem mint ha a többi miatt nyugodt lennék.Vagy csak én látom drámaian a helyzetnek

ezt a részét? A kapcsolatunkról annyit kell tudni dióhéjban, hogy a gyerekek születése után eléggé elhidegültünk egymástól. Persze azért valamennyire figyeltünk egymásra és a szexel sem volt különösebb gond, de azért ritkábban

voltunk együtt. Igazából nem volt rossz a kapcsolatunk, csak már nem voltunk olyan tüzesek egymás iránt és a gyerekek elvonták a figyelmünk nagy részét. Ebben mind a ketten egyet is értünk. Mind a ketten hibásak vagyunk

a dologban. De arra nem gondoltam, hogy titokban máshoz fog fordulni vígaszért. Annyira közel sem volt rosz a kapcsolatunk és többször is beszélgettünk erről. Magamról annyit, hogy egy 41 éves család centrikus, életvidám férfi vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim. Nyugodt a természetem és imádom a gyerekeimet. Ezért is

nem szeretném szétrombolni ezt az egészet. Mind a ketten azon vagyunk, hogy megpróbálnánk most újra kezdeni ezt az egészet, de egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni bizonyos dolgokat. Főleg, hogy a saját házunkban és a saját ágyunkban történt. Lehet ebből még valami? Ti jártatok már így? Hogyan kezeltétek magatokat, vagy mit tennétek?

2014. okt. 1. 15:40
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

# 37

Lebukott. Először tagadott mindent, de aztán bevallotta.

2014. okt. 2. 10:06
 42/47 anonim ***** válasza:
64%
Hogyan kezelném? Juliska, gondolom kitalálsz egyedül is a házból, a válásról majd pár hét múlva, kefélgess nyugodtan, a gyerekeknek majd elmondom, hogy miért haragom rád.
2014. okt. 2. 15:39
 43/47 anonim ***** válasza:
91%

Szia!Még nem olvastam végig a hsz.-okat,és a kommentjeidet.Előrebocsátom, nem unatkozó kölyökként írom a tanácsaimat, véleményemet, hanem sorstársként, 46 éves nő vagyok.

Nem csodálkozom, hogy ragaszkodol a nejedhez.Általában az ilyen típusú nőknek mindig megbocsátanak, mert nekik van jó párjuk, akik képesek mentséget találni a számukra,és magukban keresni a hibát.

Pedig sok tisztességes nő van, aki soha nem tenné meg a párjával, hogy felszarvazza, megalázza, a gyerekek a másik szobában, ő meg a hitvesi ágyban hentereg.....:((

A férjem volt szeretője szintén ilyen volt, kis gyerekei voltak,és mikor a párja dolgozott, éjjel ,egyedül hagyta a gyerekeket, mikor elaludtak, és leszökött a férjemhez, sokszor a fél éjszakát nála töltötte, a szolgálati őrbódéban...:((

Természetesen itt se rakta ki a nő szűrét a párja, a gyerekek miatt...:(

A családunkban pedig a családi Trabantban töltötték együtt a pásztoróráikat a szeretők.Ott a férj volt a hunyó, a feleség megbocsátott, de a kocsit eladták...:))

Ha te is azon vagy ,hogy szemet hunyjál a házasságtörés felett,(bár nem szoktam ilyet tanácsolni, de ebben az esetben én nem bocsátanék meg) az a tanácsom, hogy szabadulj meg az ágytól, rendezzétek át a lakást, a szobát, hogy még az se emlékeztessen rá, mit művelt a "kedves " párod....

Mert így nehéz lesz a feledés,ha abban az ágyban kell nyugovóra térned... én megértem maximálisan.

Csak azon gondolkozz el, jó az neked, hogy akárhányszor valami történik az életetekben, mindig másnál fog vígasztalódni?

Pont mikor kicsik voltak a gyerekek, még a páromra se volt energiám sokszor, nem még pluszban félrek...félni...:((

A tű nem lobog mindig folyamatosan,ez tény, de ezért még nem kell megcsalni a társunkat.

Szerencsés a párod, hogy meg akarnak neki bocsátani...

Sok sikert!

2014. okt. 2. 16:52
 44/47 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet, hogy döntöttél? Maradt vagy ment az asszony? Kíváncsi vagy,megírhatnád hogy mi lett.
2014. dec. 9. 11:52
 45/47 anonim ***** válasza:
43. vagyok,és engem is érdekelne, kérdező,mi történt azóta,írjál....
2014. dec. 9. 12:39
 46/47 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést! :) Egyenlőre maradt az asszony. Javulgat a helyzet, mondhatni nagyon jól elvagyunk, de azért teljesen jó már sohasem lesz a kapcsolatunk, azt látom. Minden nap ott lebeg felettünk ami történt, annak ellenére, hogy soha nem hozom fel neki. Szóval jelenleg ez van.
2014. dec. 10. 00:32
 47/47 anonim ***** válasza:
Hát, te tudod...sok sikert!Az ággyal mi lett végül?:)
2014. dec. 10. 07:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!