Szerintetek az ront a helyzeten, ha a párom a saját ágyunkban csalt meg?
Sajnos pár hete kiderült, hogy megcsalt a feleségem és ráadásul sorozatosan.Kb 1 éve tart a viszonya. Egy fiatalkori szerelmével sodorta össze a sors. Végtelenül el vagyok keseredve. Mivel gyerekeink is vannak és őt is szeretem,
szeretném megmenteni a kapcsolatunkat. Valamennyire sikerült is feldolgoznom ezt az egész helyzetet. Bár elég borzasztó a tudat, hogy amíg én itthon vigyáztam a gyerekekre, addig ő az éjszakában egy idegennel kefélt
valahol.De ez még a könnyebbik része a
dolognak, mert azt nem tudom feldolgozni, hogy volt olyan, hogy amíg én dolgoztam, ő itthon a saját ágyunkban hempergett a szeretőjével, miközben a gyerekeink (3 és 6 éves) a szobájukban aludtak. És ez többször is
megtörtént. Amióta kiderült, egyszerűen még abba az ágyba is képtelen vagyok belefeküdni. Borzasztóan felháborít ez a része a dolognak. Már nem mint ha a többi miatt nyugodt lennék.Vagy csak én látom drámaian a helyzetnek
ezt a részét? A kapcsolatunkról annyit kell tudni dióhéjban, hogy a gyerekek születése után eléggé elhidegültünk egymástól. Persze azért valamennyire figyeltünk egymásra és a szexel sem volt különösebb gond, de azért ritkábban
voltunk együtt. Igazából nem volt rossz a kapcsolatunk, csak már nem voltunk olyan tüzesek egymás iránt és a gyerekek elvonták a figyelmünk nagy részét. Ebben mind a ketten egyet is értünk. Mind a ketten hibásak vagyunk
a dologban. De arra nem gondoltam, hogy titokban máshoz fog fordulni vígaszért. Annyira közel sem volt rosz a kapcsolatunk és többször is beszélgettünk erről. Magamról annyit, hogy egy 41 éves család centrikus, életvidám férfi vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim. Nyugodt a természetem és imádom a gyerekeimet. Ezért is
nem szeretném szétrombolni ezt az egészet. Mind a ketten azon vagyunk, hogy megpróbálnánk most újra kezdeni ezt az egészet, de egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni bizonyos dolgokat. Főleg, hogy a saját házunkban és a saját ágyunkban történt. Lehet ebből még valami? Ti jártatok már így? Hogyan kezeltétek magatokat, vagy mit tennétek?
Nezd, nem ezt mondanam ha arrol lenne szo, hogy egy nagy veszekedes utan, erzelmi felindulasban tortent volna egy egyszeri valami.
De ez nem az.
Ez nem csak a szeretet hianya, szerelmet mindig lehet csiholni ha egyszer megvolt, ez sulyosabb, ez az irantad valo tisztelet teljes hianya. Amit csak betetezne ha ezekutan szobaallnal vele.
Vannak dolgok amiket nem lehet megbocsatani.
A gyerekekert harcolj ameddig tudsz, ne hagyd neki martalekul. Szamtalan tortenet van, hogy az uj kurafi miatt a gyerekeket elhanyagolja, bantalmazza az anyjuk.
Van abban valami amit mondasz. Nekem azzal teltek az estéim, mikor hazamentem munkából, hogy a gyerekekkel játszottam, aztán fürdetés és vittem őket aludni. Aztán mire vacsoráztam és megfürödtem, mindig este 10-11 óra volt. Aztán lehetett aludni...
Az a baj kerdezõ hogy te is hibàsnak ėrzed magad,mind1 mit csinàl a felessėg csak mellėd feküdjön neked ez szàmit ahogy làtom!!
A felesseg meg ugyis megteszi hisz van kivel!
Az a baj csak hogy a szerelemtol nem latsz huzxod halasztod pàr ev vsgy honap ugyan ez lesz a problėma,csak ha majd a felleseg menni akkar ha megkötöd is elhagy tėged,akkor mit csinálsz????megölöd magad???? Na ilyen ferjj sem kėne nekem mint paprikajancsi akivel mindent megtehetnėk!!
# 4
A dolgozószobában van egy egyszemélyes ágy. Most ott alszok, vagy néha a gyerekekkel.
Nyilván azt Te tudod csak, hogy képes vagy feldolgozni ezt vagy sem. Csak akkor maradjatok együtt, ha teljesen túl tudsz lépni ezen, nem hánytorgatod fel soha, megtudsz bízni benne a jövőben. Én erre képtelen lennék.
És még akkor is kérdés, hogy a feleséged mennyire akarja menteni a dolgot. Nem mindegy, hogy azért akar veled maradni, mert apa kell a gyerekeknek, vagy mert szeret. Bár én azt mondom ez nem egy botlás volt, ez már kapcsolat volt. Nem hiszem, hogy ne lennének érzelmek a másik férfi felé.
Csak a gyerekekért nem érdemes házasságban maradni, az senkinek nem jó.
# 14
Ez butaság. Nem az számít. Lenne más is aki mellém fekszik, de én hűséges típus vagyok. Amikor nem volt családom akkor is az voltam, de amióta van még a lehetőségeket is messze kerülöm és alapból, gondolkodás nélkül elutasítom. Szerelmes pedig nem vagyok, csak egyszerűen szeretem. És papucs sem vagyok, csak nálam nagyon számít a család szentsége. Ezért is visel meg nagyon ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!