Szerintetek az ront a helyzeten, ha a párom a saját ágyunkban csalt meg?
Sajnos pár hete kiderült, hogy megcsalt a feleségem és ráadásul sorozatosan.Kb 1 éve tart a viszonya. Egy fiatalkori szerelmével sodorta össze a sors. Végtelenül el vagyok keseredve. Mivel gyerekeink is vannak és őt is szeretem,
szeretném megmenteni a kapcsolatunkat. Valamennyire sikerült is feldolgoznom ezt az egész helyzetet. Bár elég borzasztó a tudat, hogy amíg én itthon vigyáztam a gyerekekre, addig ő az éjszakában egy idegennel kefélt
valahol.De ez még a könnyebbik része a
dolognak, mert azt nem tudom feldolgozni, hogy volt olyan, hogy amíg én dolgoztam, ő itthon a saját ágyunkban hempergett a szeretőjével, miközben a gyerekeink (3 és 6 éves) a szobájukban aludtak. És ez többször is
megtörtént. Amióta kiderült, egyszerűen még abba az ágyba is képtelen vagyok belefeküdni. Borzasztóan felháborít ez a része a dolognak. Már nem mint ha a többi miatt nyugodt lennék.Vagy csak én látom drámaian a helyzetnek
ezt a részét? A kapcsolatunkról annyit kell tudni dióhéjban, hogy a gyerekek születése után eléggé elhidegültünk egymástól. Persze azért valamennyire figyeltünk egymásra és a szexel sem volt különösebb gond, de azért ritkábban
voltunk együtt. Igazából nem volt rossz a kapcsolatunk, csak már nem voltunk olyan tüzesek egymás iránt és a gyerekek elvonták a figyelmünk nagy részét. Ebben mind a ketten egyet is értünk. Mind a ketten hibásak vagyunk
a dologban. De arra nem gondoltam, hogy titokban máshoz fog fordulni vígaszért. Annyira közel sem volt rosz a kapcsolatunk és többször is beszélgettünk erről. Magamról annyit, hogy egy 41 éves család centrikus, életvidám férfi vagyok. Nincsenek káros szenvedélyeim. Nyugodt a természetem és imádom a gyerekeimet. Ezért is
nem szeretném szétrombolni ezt az egészet. Mind a ketten azon vagyunk, hogy megpróbálnánk most újra kezdeni ezt az egészet, de egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni bizonyos dolgokat. Főleg, hogy a saját házunkban és a saját ágyunkban történt. Lehet ebből még valami? Ti jártatok már így? Hogyan kezeltétek magatokat, vagy mit tennétek?
# 16
Nagyon jó amit írtál. Köszönöm! Tényleg nem mindegy, hogy miért akar velem maradni. Azt még sajnos nem tudom, hogy mennyire fogom tudni feldolgozni. Elég erős vagyok szellemileg, de ilyen még nem fordult elő velem.
# 22
Sok mindenben igazad van. Sajnos az a helyzet, hogy nem szeretném tőle elvenni a gyerekeket, mert mindentől függetlenül azért jó anyának tartom. Viszont én is képtelen lennék elhagyni a gyerekeket, mert imádom őket és ők a mindeneim. Ez ilyen 22-es csapdája.
# 18
Azzal nincs gond. Azóta voltunk már együtt, és ami nagyon érdekes, hogy tüzesebbek voltunk mint valaha.
Itt mindig fröcsög a jónép. "rúgd ki, zavard el, köpd le, vedd el tőle..."
Beszélgess el a nejeddel, ő mit akar az élettől, milyen családmintát akar átadni a gyerekeknek, egyáltalán megbánta-e, szégyelli magát?
Sok kérdés, amire Ti tudjátok a választ. Ha van esélyetek (még), ne vágd el a csomót, amíg ki lehet bogozni.
# 27
Hát úgy néz ki sajnos, hogy nem bánta meg. Legalább is én ezt érzem rajta. Bevallotta, hogy megtörténtek ezek a dolgok, de igazából még zaklatott sem volt miatta. Semmi sírás vagy esetleg egy "bocs te hülye, hogy ezt tettem". Ezért is kételkedem a folytatásban. Azt mondja, hogy ő szeretné ha rendbe jönne minden, de nem tudom. Érzem rajta, hogy szeretné, de lehet hogy azért mert kell egy apa a gyerekeknek és aki biztosítja az anyagi hátteret. Nem tudom. Nagyon nehéz helyzet ez.
# 27
Köszi! Nem vágtam még el a csomót. Pont azért várok, hogy kicsit lecsituljanak a kedélyek és akkor józanabbul lehet majd dönteni. De borzasztó így megélni a napokat. Amíg nem történt meg velem azt gondoltam, hogy egy megcsaláson túl lehet könnyen lépni és, hogy még egy esély jár mindenkinek. Most, hogy megtörtént már sokkal nehezebb és sokkal jobban fáj mint ahogy gondoltam. Főleg azért, mert ez visszafordíthatatlan és mindig jelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!