Feleségem mindenért rámszol, hogy ezt meg azt ne hagyjam ott, de az miért nem zavarja ha saját maga szanaszát hagyja a zsepkendőit pl és sokszor nem pakol el maga után?
Mert csak a saját szemével képes látni. Neki az nem kupi, amit ő csinál, számára az a természetes. Csak azt látja rendetlenségnek, amit te hagysz úgy.
Próbáld ezt megbeszélni vele.
Mert tudatában van annak, hogy amit szanaszét hagy, pl a zseBkendőt (mert a szótő zseb, nem pedig zsep), akkor azt eltakarítja maga után egy kis idő múlva. Rád pedig szólni kell, hogy tedd el, mert ha nem szól, lehet, hogy napokig ott hánykolódik.
Egyébként meg szerintem erre a nők tudnak logikus választ adni, a férfiak meg csak pilláznak, hogy ja, miért is?! :D
zseBkendő!
szerintem ez a baja!
ma 08:45
Nos kedves válaszoló!Elszoktam pakolni magam után is és ő utána is!Azzal a különbséggel hogy én nem mondom neki,hanem szó nélkül elrakom pl a zsepit,és nem mondom neki,mint pl ő nekem.Néha szoktam én is,amikor már engem is nagyon idegesít.Én pont úgy vagyok vele,hogy ha zavar,akkor minek szóljak neki,ha nem tetszik elrakom!
Akkor ezt neki mondd el légyszíves, mert attól hogy nekünk elmeséled, ő még nem fogja elpakolni maga után azt a bizonyos zsepit sem.
De! reménykedjünk hátha ő is olvassa ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!