35évesen te mire jutottatok sajat csalad témaban? Nekem belesajduk a szívem hogy masoknak már gimis a gyereke nekem meg nincs
27éves vagyok, 2 gyerekem van, férjem, saját kertes ház, adóság nincs!
érdekes,hogy a vetélés miatt szomorkodsz amiről nem tehetsz (nekem is volt vetélésem) , de az abortuszt nem sajnálod...
Sajnos sok ilyen van, ez egy lehetséges következmény(nem büntetés), de erről most tilos beszélni, mert az "őtestézés", a hajrá szexelés a "divat", minek a hülye család, házasság(csak papír meg hisztis kölök)) mikor olyan jó élvezni a szexet, gátlástalanul.
Örökbefogadás?
Vaksik vagytok, vagy csak direkt nem veszitek eszre?
" Az utcara szultem volna". - Ezert akarta az abortuszt. Akkor biztosabb rosszabb helyzete volt mint 19 evesen.
Kerdezo, nem tudom milyen kozegben elsz, de sok 30 feletti nonek nincs meg gyereke sem, nem , hogy mar kozepiskolas .Nem te vagy az egyedulli, szoval nyugi. Tessek orvoshoz menni, es megallapitani a problema forrasat.
34 és fél éves vagyok. Van egy 2 éves kislányunk. A férjemmel 15 éve élünk együtt, 9 éve vagyunk házasok.
Nem egészen így terveztük. Több gyereket szerettünk volna és hamarabb, de erre az egyre is 6 évet vártunk. Ennek ellenére azt mondhatom, hogy nagyon boldogok vagyunk és lehet, hogy jobb is így. Több szempontból is a lehető legjobbkor jött a gyerek.
Neked miért nincs? Nem sikerül, vagy nincs párod? Mi a baj?
Mindegyiket sajnálom de valahogy én úgy érzem hogy 22 éves koromba is ugyanaz a lélek akart leszületni aki 19 éves koromban.
Meg azért is mert 19 éves koromban jobb helyzetben volt mint 22 ben. Akkor volt apa, kaptam árvaellátást, anyám még nem lopta el a lakást a fejem fölül.
22 évesen szívességi lakó voltam egy olyan pasi lakásában aki azt mondta takaroggyak " se téged se a gyereket nem vállalom"
"" Az utcara szultem volna". - Ezert akarta az abortuszt."
A szex következménye a baba, tulajdonképpen erre találta ki a természet. Nem kellett volna úgy szexelni, ha abból baba fogan, a halál vár rá....
Ki lehet bírni szex nélkül, ha az ember a tükörbe is akar nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!