Mi a helyzet a párkapcsolatotokkal? Honnan indultatok, meddig jutottatok el? Milyen céljaitok vannak még?
Mi onnan indultunk h csak szex lesz.
Nekem is akkor ért véget egy több mint 2 éves kapcsolatom,neki meg egy több 4 éves ...élni akartunk...
Aztán csak találkozgattunk kb 2-3 hónapig.
Csak éjszaka 11től reggeli 3-4 ig tudtunk együtt lenni mert én reggeltől estig dolgoztam(nyári munka).
A csillagos ég alatt beszélgettünk át estéket,bújtunk egymáshoz ja és nem volt szex!!!
Aztán kb 3hónapja 'játszottuk' ezt amikor úgy döntöttünk hogy megpróbáljuk együtt.
Ennek lassan egy éve.
Boldog vagyok és szabad!mindent megkapok tőle.hagy élni,nincsenek magyarázások hogy ki hova megy meg stb gyerekes butaságok.
Az összeköltözést tervezgetjük és ahogy beszélgettük idővel majd többet is eltudnánk képzelni :)
reméletem válaszoltam a kérdésedre (:
én 21L Ő 23F
nem vagyok 40 feletti,de nem i írta a kérdező,hogy csak azok válaszolhatnak.
Mi több,mint 3,5 éve vagyunk együtt,2,5 éve együtt élünk,van egy 2 éves fiunk is.Gólyatábori kalandnak indult,nem volt nagy szerelem az elején csak vonzalom,fellángolás,aztán szépen elmélyült a kapcsolat kb 3 hónapja voltunk együtt mikor rájöttem teljesen beleszerettem.Mikor 1 éve voltunk együtt teherbe estem védekezés mellett,pont akkor költöztünk össze.nagyon szeretjük egymást.Céljaink végezni a fősulival,jobb munka,majd talán még 1-2 tesó,é szeretnénk együtt megöregedni. 23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!