Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a helyzet a párkapcsolatoto...

Mi a helyzet a párkapcsolatotokkal? Honnan indultatok, meddig jutottatok el? Milyen céljaitok vannak még?

Figyelt kérdés
Bármi jöhet, amiről "beszélni" szeretnétek:) Tegnap ment el a párom egy hétre, és folyamatosan azon agyalok, mennyire imádom.
2013. ápr. 2. 22:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát mi egy munkahelyen dolgoztunk, és ráadásul neki 3 éves kapcsolata volt akkor, nekem pedig az unokatestvére tetszett :) De mivel vele egyre többet kezdtünk el beszélgetni, egyre jobban megtetszett :) ő otthagyta a baránőjét, mi összejöttünk. Én akkor voltam 20, ő 28. Fél év múlva összeköltöztünk. 2011-ben megkérte a kezem, tavaly volt az esküvőnk, az 5. évfordulónkon, most júniusban lesz a 6. évfordulónk és egyben az 1. házassági évfordulónk. Már próbálkozunk a babával, hát ház, lakás az nincs, ősszel vagy jövőre kezdünk el lakáselőtakarékosságot. Én 26 leszek májusban, ő 34 lesz szintén akkor. Közösen tervezzük a jövőnket továbbra is, remélem 2 éven belül sikerül a baba :) lakás meg hát, már lemondtam róla, hogy hamar legyen, mostmár inkább az a cél, hogy saját legyen valamikor minél kisebb hitellel.
2013. ápr. 3. 15:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem volna kimászni már egy rossz 3 éves kapcsolatból, nála pedig 1 éve lett vége egy 7 évesnek. Nyári estén meló után vitt el egy barátnőm egy kerti partiba. Nem oda készültünk, de az exem nem akart velünk jönni és így alakult. Megismerkedtünk, beszélgettünk, buliztunk. Semmi nem történt. Tetszeni tetszett, de nekem hiába rossz, mégiscsak kapcsolatom volt. Kb 2 héten belül szakítottunk az exemmel, hiszen eddig is feleslegesen húztuk a dolgokat. Így a barátnőm megadta neki a számomat, az első sms-e után pedig találkoztunk. Hamar összeköltöztünk, pár hónapja házasodtunk, nyárra várjuk a kisbabánkat. Nekünk bejött! :) Célunk a saját ház, minden másunk, amire jelenleg szükségünk van, az már megvan.
2013. ápr. 3. 15:21
 23/23 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm ezt a sok választ, sokkal jobb lett a kedvem ennyi aranyos történettől:)

Mi is chat.hu-n ismerkedtünk meg 3éve, és sajnos mi is távkapcsolatban élünk. Viszonylag gyakran, hetente találkozunk, de van amikor nem jön össze egy-egy hétvége sajnos. Egyébként augusztustól összeköltözünk, mivel én egyetemre megyek, ő meg könnyebben talál munkát Pesten szóval szívesen jön velem. Egyébként 19, és 22 évesek vagyunk.

Nagyon sok boldogságot mindenkinek, akár egyedül szeret lenni, mint az egyik válaszoló, akár a Szerelmével. Remélem mindenkinek sikerül mindent elérnie, amit célul kitűzött.

Mégegyszer köszönöm a válaszokat!!:))

2013. ápr. 3. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!