Van köztetek olyan, akik elég fiatalon jöttek össze? Mennyi esélye van, hogy egy tinikapcsolat megmarad?
egy másik kérdés ihlette az enyémet. volt olyan, aki azt állította, hogy a 18 alatt köttetett kapcsolatok egy ezreléke sem éri meg a 25öt együtt. őszintén szólva nekem ez kicsit túlzás, nem értem, miért nem lehet bízni abban, hogy ha egy kapcsolat már jól működik (mondjuk nem egy két hónapos tinirománcról van szó, hanem több évesről), akkor igenis átvészelik együtt a kritikus periódust, és kitartanak egymás mellett.
ezért lennék kíváncsi saját vagy környezetben látott tapasztalatokra, olyan kapcsolatokra, amik mondjuk 18 évesen jól működtek már évek óta. tényleg nincs rá példa, hogy az ilyen kapcsolatok megmaradjanak?
Szia!
Szerintem butaság, hogy nem működhet. Mi a párommal 17 évesen jöttünk össze. Már 8 éve együtt vagyunk és szeretjük egymást. Van két gyermekünk is. Voltak húzós évek, de megoldottuk a problémákat.
Az a gond, hogy a személyiségetek még nagyon sokat fejlődik - és könnyen lehet, hogy eltérő irányban.
Ha mégsem így lesz, akkor együtt maradhattok.
Amúgy pl. a tini lányoknál van egy olyan dolog is, hogy nagyon gyorsan "szerelmes lesz" valakibe - de csak azért, hogy kipróbálja a vonzerejét.
Ez aztán ugyanolyan gyorsan el is múlik.
Szia,mi 18 évesen jöttünk össze,most lesz novemberben a 10 évfordulónk.
(egy közös hitel összeköti ám az embert) :-D
Baratnömek 17 evesen jöttek össze, minden ertelemben elsök egymasnak, mar hazasok, gyermekük is van, most vannak együtt 10 eve.
En 19 voltam, ferjem 20, amikor összejöttünk, mindkettöknek elsö komoly kapcsolata, 7 eve vagyunk együtt, nemreg hazasodtunk. Nem cserelnem el senkiert egy-ket regebbi baratnöm rosszindulatu megjegyzesei ellenere sem.
Kerdezö, mindig nezd meg, hogy ki mondja azt a bizonyos velemenyt. Szamomra egy boldog, hosszu ideje tarto kapcsolatban elö hiteles csak ebben a kerdesben.
Teny, hogy a legtöbb helyen nem azt latni, hogy megmarad a gyermekkori szerelem, de attol meg erre is van sok jo pelda, mint ahogy az ellenkezöjere is. Mindenki csinalja ugy a sajat eletet, ahogy neki jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!