Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy nőnek...

Létezik olyan, hogy egy nőnek csak fiatalon lehet gyereke?

Figyelt kérdés

Van egy ismerős csaj, nem rég lett 20 éves, és már szült. Elméletileg azért, mert azt mondták neki az orvosok,hogy később(22 éves kora felett) nem lehet gyereke..

Létezik ilyen vagy csak ezzel akarta magához láncolni a pasit?

2013. okt. 14. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos létezik, nagyon súlyos betegségek tudnak ilyet okozni. Pl: korai petefészek kimerülésnél akár hónapok is számítanak, lehet, hogy 21 évesen már nem is tud tőle teherbe esni, nincs az a stimuláció, ami segítene, mert ilyen korán jött a klimax...
2013. okt. 14. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

létezik

de ezt nem így kell elképzelni, hogy akkor kőbe van vésve hogy később 100%, hogy nem lehet, hanem egyre kisebb és kisebb az esélye.

Ismerősömnek 20 éves kora előtt mondták, hogy ha van alkalmas kapcsolata stb, akkor most, mert később nem biztos, hogy valaha lesz már neki.

Bevállalták, 3 évvel később szétmentek, de rendesen neveli és el tudja tartani a már 6 éves gyerekét.

Így is rá kellett már 20 éves kora előtt segíteni gyógyszerekkel, hogy sikerüljön nekik a baba. 21 évesen szült.

2013. okt. 14. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Nálunk pl. a családban anyai ágon a felettem lévő 3 generációnak volt miómája (jóindulatú méhdaganat). A dédim ebbe belehalt, a nagymamámnak 30 évese, anyukámnak pedig 28 évesen (a születésem után 1 évvel kivették a méhét). Szóval sanszos, hogy engem se kímél a betegség, ezért én is minél hamarabb szerettem volna gyereket. Én most vagyok 25 és most várom az első gyermekemet.

Egyébként lehet az is, hogy ezzel akar pasit fogni, de akkor nagyon bután csinálja. Tudod, egy nő két dologért bármit megtesz: azért, hogy legyen gyereke és azért, hogy ne legyen. Viszont gyerekre nem lehet párkapcsolatot építeni.

2013. okt. 14. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
12%

Ugyanmár buta fiatal kislányka cuki muki babokát akart hát lebabázot,

a pasi majd faképnélhagya ő meg 22 éversen ott lesz egy gyerekel 80 ezres fizuúval tök egyedül és szépen éehezik a gyerekkel együtt, felelötlen liba aki nem akart parancsolni a hormonjainak.

2013. okt. 15. 01:23
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Igen, létezik, és elég szomorú, hogy még mindig vannak olyan "orvosok", akik ezeket a nőket fiatalon buzdítják szülésre.

Az ilyen betegségek mögött ugyanis általában komoly genetikai (lletve rosszabb esetben pszichés is) károsodás áll - amit ugye, éppenhogy nem kellene továbbadni.

2013. okt. 15. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, anyunak a méhével volt valami baj. Mikor velem teherbe esett még elég fiatal volt, de az orvosok mondták neki, hogy nem biztos, hogy később tud majd gyereket szülni.
2013. okt. 20. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!