Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen? Ma reggel...

Hogy lehet ilyen? Ma reggel össze vesztünk. Azt mondta ma felmond, a cuccait mire hazaérkezik pakoljam össze, mindennek elhordott engem és anyámat..

Figyelt kérdés
A lényeg hogy a munka társa vitte be ma dolgozni. Én már rendszerint 6-kor felkeltem hogy a házat és konyhát rendbe tegyem, majd 7-kor a kávét mint mindig óvatosan letegyem mellé, hogy negyed 8-kor az illatára felébredjen. Ha látom hogy nem kel még akkor sem, Óvatosan ébresztgetem. Erre a barátja már 7:35-kor dudált a kapuban. Összesen 3percet ha várt, mert 2dudálás után ment is, pedig látta hogy a redőnyt is felhúztam. Én ekkor hálóingben a munkás ruháját vasalás, mert csak egy tiszta volt már neki de az a szekrényben meg gyűrődött. Barátom meg a WC-s volt épp. Én egyébként napszámban dolgozom, a mai nap épp nem kell mennem. Hirtelen dühében sok mindent a fejemhez vágott, még a haverját aki itt hagyta felhívtam hogy milyen szerencsétlen vagyok, meg különleges mert nem mentem ki. Elkezdtem sírni, erre ő Még jobban rá kezdett. Mivel pénz szűkében vagyunk, ezért is járok napszámban dolgozni, adtam neki 2ezer Ft-ot az 500ft kajapénz mellé hogy menjen kocsival és tankoljon. De ő csak kiabált velem. És még már rá se néztem csak sírtam. Tudni kell hogy már egy hete nagyrészt kifogytunk pénz dolgában, de gyanítom azért mert rá szokott a cigire, de nem hangoztatom neki mert nem sajnálom tőle, csak hát mégis viszi a pénzt. Így ez az érzés fellángolt bennem és mielőtt az ajtón kilépett volna, mondtam neki hogy a tankolásról hozzon blokkot. Erre engem és anyámat kezdte szidni, s hogy ma felmond és cuccait készítsem ki. Olyan volt velem mintha szívből gyűlölne s nem is a szerelmem beszélt volna hozzám. Azóta sem térek magamhoz. Ez így igazságos?

2014. szept. 25. 10:18
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
0%
Mint egy hagyta ott gyerek...ferjem kelt engem,de csak azert mert a fiunk velunk alszik s a telóra felebredne...igy amig alsziknyugodtsn,kettesben kávé majd utána keltjuk a gyerekeket.2van.
2014. nov. 25. 18:29
 52/55 anonim válasza:
81%

Vajon igazuk lett a kommentelőknek?

Mi lett az alárendelt helyzetedből? Tudod már ìgy utólag hogy mièrt olyan? Gondolom azóta volt több. Mett ez a kèrdès ilyen távlatból már èrdemel figyekmet miután lecsullapodtak a kedèlyek.

2016. máj. 29. 00:18
 53/55 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) A helyzet fordult azóta... Persze voltak hasonlók, ami azt eredményezte hogy a talpamra álltam és 2 x szakítani akartam vele, eléggé megijed persze, most már be kellett lássa hogy ő nem egy főnyeremény számomram hanem egyenlőnek kell lennünk mert ha ez nem kivitelezhető nem vagyunk egymásnak valók... Ennyi
2016. jún. 25. 14:36
 54/55 anonim válasza:
70%

Szia kérdező.

Màr bocsi de te nem vagy normàlis !!!!!

Ha te ezt hagyod !!!!

Én egy pàromért csinàltam meg ezt ...aztàn a végère màr vert is ...mert gondjaink voltak .

Nem volt pénzünk ....mindenért engem hibàztatott ...ő meg sunyiba rà kapott az alkoholra .

A végén 3 törött bordàval betört fejjel kerültem kòrhàzba ...

Ugy hogy ha te ki nyalod a popójàt és meg alàz ...fuss amerre làtsz !!!!!!

Addig mig nem késő !!!!

2016. dec. 18. 10:26
 55/55 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2018. nov. 21. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!