Ma túlóráznom kellett, amiről reggel mikor elmentem dolgozni nem tudtam. Párom ezért üvöltözik velem. Mi a baja?
Ha semmit nem lehet megbeszélni vele, akkor válj meg tőle. Nehéz, de hidd el, ez nem fog változni, hacsak ő nem akarja, de ha munka miatt üvöltözik, szerintem más témában sem lesz belátó. Örüljön neki, hogy van munkád és becsülettel elvégzed.
Várd ki amíg lehiggad, és üljetek le, mond el, hogy fáj, hogy nem bízik benned, adtál-e rá okot, örüljön hogy melód van, és nem ő tart el, és gondolja végig hogy hogyan beszél veled. Ha ez nem megy, adj neki ultimátumot. Tudom, hogy tényleg nehéz helyzet, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy sajnos vagy a sarkadra állsz és megpróbálod megértetni vagy megváltok egymástól - esetleg szenvedsz majd vele évekig.
A lényeg lemaradt:
és hazaszóltál róla? Vagy csak dolgoztál estig, ő pedig lerágta a körmét otthon izgalmában, mert mondjuk elérni se tudott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!