Normális az a családtag aki reggel 6.20-kor hív mobilon?
Kapcsold ki, vagy legalább némítsd le a telefonod amíg alszol. Probléma megoldva. :-)
(Egyébként szerintem nem teljesen normális. Én tuti megijednék, hogy valami baj van, ha valaki ilyenkor hívna, nem pedig nem bír aludni...)
nem normális
engem is zaklatott apám nője egy időben telefonon, ált suliban, és onnantól nem vettem fel neki sosem, azóta leszokott róla
" Én utolérhetetlen vagyok az ágyban,
mióta kikapcsolom a telefonom."
-woody allen-
Nem normális és az sem, aki szerint neked kellene a telefont kikapcsolni. Nekem is be van kapcsolva egész éjszaka. Nem szeretném, ha pl. a szüleim nem tudnának elérni, ha bármi probléma van.
Én egyenesen megmondtam volna neki, hogy ha csak beszélgetni szeretne akkor legyen szíves 8 óra után hívni, mert ti ilyenkor még pihentek.
Nem normális. Ismerni kell a családtag életritmusát és ahhoz igazítani a telefonálgatásokat, kivétel ha baj van!
Nálunk aput simán hívhatom reggel 6-kor, lehet, már nem is találom otthon, mert a piac felé úton van. De ő tudja minket 1/2 8-nál hamarabb, csak ha baj van! :-)
Szinte minden telefonnak van olyan funkciója,hogy x embernél csörög,y-nál nem
állitsd be,hogy gizi néni,Pali bácsi ha hiv,akkor csörögjön hangosan,ha Icuka hiv,akkor még nappal se,kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!