Normális az a családtag aki reggel 6.20-kor hív mobilon?
Hétközben simán hívnak... (Szüleim)
De persze mindig van oka...nem akadok, ki vannhgy mondom h hívjon 5 perc múlva, addigra lefő a kávém...
Sőtt ha tudják, hogy aznak dolgozom, an h 5 kor hívnak:) akkor van időnk telefonálni...
Ha olyankor hív amikor nem alkalmas, nem veszem fel, amikor alkalmas visszahívom, amíg csörög lehalkítom (értem itt azt, hogy éppen intim pillanatokban is telefonáltak már)...
Ha meg úgy van, akkor simán megmondom, hogy máskor később hívjon... Ha vagyunk olyan viszonyban,h elvileg fél 7 kor hív, akkor olyanban is, hogy megmondhatom ezt így, ha nem, akkor ne hívjon reggel....mert egy átlag rokon, ismerős nem hív így, csqk az aki ismeri a napirendem...
Nem illik. De valaki úgy veszi, hogy akinek be van kapcsolva a telefonja az hívást vár...
Lenémítanám a telefont.
Mondd meg egyenesen, szépen kérd, hogy reggel 8 előtt (vagy ahogy akarod) ne hívjon. Ha mégis hív, akkor udvariasan mondd meg, hogy még alszol és aludnál tovább, majd később visszahívod és csókolom. Udvariasan, de határozottan mondd meg, ha meg hív semmi esetre se állj le vele beszélgetni még akkor se, ha úgyis kiverte a szemedből az álmot.
Nekem külföldi rokonoknak kellett párszor elmagyarázni, hogy mi az az időeltolódás és hajnali fél 3-kor ne hívogassanak.
Normális.
Engem is sokszor felhívnak még bőven 6 előtt, és én is telefonálok akár hajnali 3-kor is. Nem sértődöm meg érte, és nem értem, miért morognak az emberek, ha egy bekapcsolt telefont kitartóan csörgetek.
Ezért van a telefon.
Volt egy pár ember, aki simán felhívott reggel 8 előtt, vagy este nyolc után.
Nevelő célzattal direkt ásítozva veszem fel olyankor, és bár mindig a nevemet mondom napközben mikor felveszem, ilyenkor azt kérdezem: ki haldoklik?
Erre zavarba jön és elkezd hebegni, hogy így meg úgy, mire azt mondom, ne haragudj, ha nincs életveszélyben senki, akkor én aludnék, és napközben majd megbeszéljük - és elköszönés nélkül kinyomom.
Egyszer-kétszer kell eljátszani, és a legbunkóbb is veszi a lapot, mert a következő hívásnál még plusszba ráerősítek, hogy csak reggel 8-tól este 8-ig vagyok elérhető, ha nem haldoklik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!