Hánykor keltek reggel, mi számotokra az ideális idő az ébredéshez? Indokolhatjátok is, hogy miért.
10-10:30
Én sem dolgozom jelenleg. Amikor megébredek, akkor van reggel. A párom 8 ra megy egyetemre, 7 kor kel. Én ilyenkor még visszaalszom picit.
Április közepétől, tetszik, nem tetszik 7 kor kelek én is :D
A szomszéd városba járok dolgozni, ha 8ra kell beérjek 6:40-kor indul a busz, ilyenkor 6-kor kéne kelni, de az esetek 90%-ban felvernek a szüleim, ők 6kor indulnak, szóval olyan fél 6-tól csak lapítok.
Este sajnos későn kerülök ágyba, 11 után, nem vagyok kipihent reggelre, de sajnos nem készülök el hamarabb a dolgaimmal, pedig a hét végére már olyan vagyok mint a mosott....
Hétvégente igyekszek behozni a lemaradást, olyankor 10-11ig is alszok.
Mindennap 6-kor kelek, nagyon ritkán, csak hétvégén 8-8.30.
10-re járok dolgozni, 1óra-40 perc az út. 6-6.30ig kikászálódom az ágyból, pisi, reggelikészítés, aztán reggelizem a gép mellett és ott is maradok 8.30-ig. 9kor pedig indulás.
Ehhez az is hozzátartozik, hogy 21-21.30 körül le szoktunk feküdni, és 22.30 körül vagy előbb már el is alszom.
24N
5 kor kelek,5-30 ébresztem a párom,készülődünk,aztán,6-15 6-20 ébresztem a kislányom,felöltözünk és 6-55re beviszem a bölcsibe,és máris belekezdtünk egy újabb napba..
Ideális idő az ébredéshez???ha-ha már rég nem tudom mi az..utoljára mikor nyugodtan pihenhettem,és akkor ébredtem mikor jól esett,6 hónapos terhes voltam.
Sokszor eldöntjük,akkor most hétvégén alszunk,de ha nem is a gyerek,de a megszokás 7 előtt kidob az ágyból.
Nyaralásnál is csak kettesbe voltunk 6 napig,csak pihenni kellett,7 után már fetrengtünk az ágyba,nem tudtunk tovább aludni.
9-9:30 körül kelek. Általában 8:30-tól szól a párom ébresztője, de visszanyomkodja szundira. Amikor már eléggé éber, akkor szól hogy jöhet a kávé, akkor kimegyek, megcsinálom, beviszem neki. Ő 10:30 körül indul munkába.
Nekem ideális lenne ilyentájt kelni, csak este jobb volna hamarabb elaludni, 2 előtt ritkán szoktunk.
Sajnos most munkanelkuli vagyok.
Amig dolgoztam 3:30 kor keltem, az nem volt idealis, az idealis. A 6:00 volt, akkor kipihenten keltem.
Jeleneg a parom fel 9 kot indul csak dolgozni (de igy este negyed 10 re er haza..)
Alatalaban 7:30 kor kelek onmagamtol, orara 7 kor. De most aatamaban ejfel 1 orakor fekszunk, amikor dolgoztam ezt nem tehettem meg, altalaban 11 ig aludtam...
Az idealis nekem 7 ora alvas, de par hetig el vagyok 5-6 oraval is, de utana kell egy egesz napos regeneralo nap.
Tehat nekem nem konkret idoponttol fugg mikor kelek, hanem attol, hogy mikor fekszem...
11 kor mar aludtam..
A tobbi elkopogast mar nem is javitom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!