Hánykor keltek reggel, mi számotokra az ideális idő az ébredéshez? Indokolhatjátok is, hogy miért.
Szia!
Nagyon változó.Buszvezető vagyok,hajnaltól estig dolgozok heti 5 nap(min)
Átlagban: 2:30 vagy 4óra vagy max fél5.Attól függ,hogy mikor,hol kezdek,illetve,hogy maga a járat mikor kezd,mert nem lakok messze,15 perc alatt ott vagyok,de akkor is korán kelek.
Amikor 2:30-kor kelek,akkor este 6ra érek haza,amikor 4-kor kelek vagy fél 5-kor,akkor meg 8-ra leghamarabb.Aztán még jó pár napig mennem kell....nem valami idilli.
Ha van sok nap munka után egy pihenő,akkor is ezer a dolgom(tiszta egyenruha,főzés,takarítás plusz építkezek).Nem nagyon tudok eleget pihenni és akkor a családommal nem is voltam semmit.De szerintem ha este 8-tól másnap reggel 5-ig alhatnék,akkor az már jó lenne.
Ha normális időben fekszem, nekem 8:30 az ideális.
De hétközben 7 körül kelek, hézvégente pedig van, hogy 11-ig alszom.
Hétköznap 6-kor, mert ebédet főzök, amihez előzőnap vásárolok be. 8:45-re járok dolgozni. Hétvégén képes vagyok 11-ig is szunyázni. :D
27N
Hétköznap 6:30kor kelek, 7:30ra már a munkahelyen kell lenne. 10 perc mire kimászok az ágyból. 30 óra míg elkészülök, 20 perc mire beérek (aztán már ott reggelizek:))
Hétvégén ha itt a párom kisfia 7-8 között ébresztőként a fejünkre ugrik:) ha nincs 9ig alszok. Nekem az lenne az ideális mindig:)
Hétköznap 6-kor kelek, 7-re járok dolgozni.
Ha a párom délelőttös akkor ő 5-kor kel és 6-ra megy, ilyenkor sajnos már rá felébredek, ő az a tipikus "próbálok halkan készülni" ember aki nagy igyekezetében leveri a poharat, leejt mindent... plusz idegesítő az ébresztője és puszit ad és elköszön, amire biztos felébredek fél 6-kor.
Hétvégén 9 körül szeretek kelni, 10 után már nem szeretek, mert akkor elmegy a nap az alvással. Mondjuk ilyenkor a párom hétalvó, van, hogy du. 2-ig alszik, én meg vagy fekszem mellette és elmegy a nap a semmivel, vagy kerülgethetem.
Az ideális kb. 9-10 körül lenne, 8 előtt semmiképp. Sötétben utálok felkelni, télen tök lehangoló. Amíg nem volt munkám fél9-9-kor keltem kb., igaz, anyámék lelőttek volna, ha 9 után is alszom, meg hangoskodtak 7-től. Egyetemen 10-es órákat igyekeztem felvenni és 9-kor kelni.
Ki az a kretén, aki lepontozza a válaszokat, és ugyan miért? Nem tetszik neki, hogy ebédet főzök reggel, vagy bántja, hogy hétvégén 11-ig is birok aludni? :D
Nagy az isten állatkertje, alacsony a kerítés. :D
ha délelőttös vagyok, akkor 7 körül azért igyekszem kipattanni az ágyból, mert 8ra járok. szerencsére a párom elvisz kocsival, mert egy irányba megyünk, és közel is lakunk a munkahelyhez. ő is 8ra jár, szóval nekem még reggelizni is marad időm :)
ha délutános, akkor is felébredek a párom reggeli készülődésére, a fáradtsági szintemtől függ, h visszaalszom-e vagy kicsit rendbeszedem a lakást.
az ideális az lenne, ha minden reggel kipihenve, jó kedvűen ébrednék, de néha túl sokáig netezek :)
a rádiós óra fél 7kor kapcsol be, direkt ilyen korán, h meglegyen a visszaszundi élménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!