Szerintetek mennyi az "ideális" összeg?
Havonta 2 emberre, szerintetek mennyi az az összeg amit el kellene költeni ételre? Amiben benne van az alapvető szükséglet, de mégsem sok.
Ti mennyiből jöttök ki havonta 2 emberre?
Egyszer Én is feltettem ezt a kérdést, nem is olyan régen.
Jöttek ám olyan válaszok, hogy csak lestem, több száz ezrekről. Írták, hogy ez mindenkinek más, valakinek már 20-30 ezer is ideális, valakinek meg a több százezer az.
Egészségesen szeretnél élni, avagy sem?
Mi olyan 40-45 körül költünk ennivalóra, abban nagyjából benne van sok zöldség, gyümölcs, vagy sok nassolnivaló.
Attól függ hogy én megyek-e vásárolni vagy a párom :)
Köszi a válaszokat! A 80-at sokallom, az szerintem is sok, azért tettem fel a kérdést, mert eddig párommal otthon laktunk, és 60-at adtunk csak a kajára,(plusz még 60-at, "rezsi" címszó alatt...) és rengeteget kiöntöttek mert megmaradt és volt olyan, hogy magunknak vettünk ennivalót még pluszba néha.
Most viszont különmegyünk és gondoltam egy átlagot megkérdezek, hogy mire számítsak, vajon mennyi lesz ha mi magunk osztjuk be.
70-80-at költünk úgy,hogy heti 4x főzök,otthonról visszük az ebédünk melóba,reggelire péksüti,havi 2-3 alkalommal rendelt kaja,1-2 meki,nasi,kóla,napi 2 joghurt,gyümi,ilyenek benne vannak.Jah,és a tisztálkodó,tisztitószerek is.
Nasi és hülyeség nélkül 40 is elég lenne,spórolva 30 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!