Hogy lehet ilyen? Ma reggel össze vesztünk. Azt mondta ma felmond, a cuccait mire hazaérkezik pakoljam össze, mindennek elhordott engem és anyámat..
Figyelt kérdés
A lényeg hogy a munka társa vitte be ma dolgozni. Én már rendszerint 6-kor felkeltem hogy a házat és konyhát rendbe tegyem, majd 7-kor a kávét mint mindig óvatosan letegyem mellé, hogy negyed 8-kor az illatára felébredjen. Ha látom hogy nem kel még akkor sem, Óvatosan ébresztgetem. Erre a barátja már 7:35-kor dudált a kapuban. Összesen 3percet ha várt, mert 2dudálás után ment is, pedig látta hogy a redőnyt is felhúztam. Én ekkor hálóingben a munkás ruháját vasalás, mert csak egy tiszta volt már neki de az a szekrényben meg gyűrődött. Barátom meg a WC-s volt épp. Én egyébként napszámban dolgozom, a mai nap épp nem kell mennem. Hirtelen dühében sok mindent a fejemhez vágott, még a haverját aki itt hagyta felhívtam hogy milyen szerencsétlen vagyok, meg különleges mert nem mentem ki. Elkezdtem sírni, erre ő Még jobban rá kezdett. Mivel pénz szűkében vagyunk, ezért is járok napszámban dolgozni, adtam neki 2ezer Ft-ot az 500ft kajapénz mellé hogy menjen kocsival és tankoljon. De ő csak kiabált velem. És még már rá se néztem csak sírtam. Tudni kell hogy már egy hete nagyrészt kifogytunk pénz dolgában, de gyanítom azért mert rá szokott a cigire, de nem hangoztatom neki mert nem sajnálom tőle, csak hát mégis viszi a pénzt. Így ez az érzés fellángolt bennem és mielőtt az ajtón kilépett volna, mondtam neki hogy a tankolásról hozzon blokkot. Erre engem és anyámat kezdte szidni, s hogy ma felmond és cuccait készítsem ki. Olyan volt velem mintha szívből gyűlölne s nem is a szerelmem beszélt volna hozzám. Azóta sem térek magamhoz. Ez így igazságos?2014. szept. 25. 10:18
21/55 A kérdező kommentje:
A napokban nem volt különösebb vita köztünk, de a pénz s annak beosztása mindig probléma szokott lenni.
2014. szept. 25. 10:42
22/55 csabika1971 válasza:
Ha volt is előzménye a dolognak, akkor sem bánok így azzal a nővel akit szeretek. Hogy fenyegettem felmondással meg őt magát elhagyással. Ez nem férfi (már bocsánat), hanem egy paraszt.
23/55 anonim válasza:
amugy én is ezen akadtam fel, hogy ö akar elköltözni, de te pakolj neki össze??:-))
24/55 anonim válasza:
Minden kapcsolat stabilitàsa akkor derül ki mikor elfogy a pénz....jobb ha összepakolsz, mert egy ilyen emberért nem kàr. Tipikus "csak jòban" ember....
25/55 A kérdező kommentje:
Mellesleg annyiból azért sajnálom hogy annyira mérges volt, hogy a 2500ft-ot,kitette az asztalra, hogy itt a pénzed. Még enni sem tud majd...
2014. szept. 25. 10:50
26/55 anonim válasza:
Hát te igazi cseléd vagy, már bocs és igazából ezzel a hozzáállásoddal csak ilyen uralkodó típusú embereket fogsz bevonzani. Szerintem addig ne kezdjél párkapcsolatba, amíg magadat nem becsülöd meg valamennyire, mert lehet, hogy a következő pasid ütni-verni, erőszakolni fog és te azt is el fogod viselni. Ezt a pasit is elviselnéd, ha nem akarna magától lelépni, én az ilyet az első bunkó megnyilvánulásánál rúgtam volna ki, senkinek nem leszek a rabszolgája, egy párkapcsolat nem erről szól.
27/55 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem nevezném rabszolgaságnak, mivel ez a dolog csak a reggeli időszakban van. Mikor hazajön vagy hazaérek főzök, majd pihenünk, jól elvagyunk.
2014. szept. 25. 11:04
28/55 anonim válasza:
indul a "megvédési" szöveg... hazajön és majd te fogsz tőle bocsánatot kérni
29/55 csabika1971 válasza:
Igen, ne haragudj, de te egy igazi szolgalélek vagy. Csak a kifogásokat keresed mentségül a számára, és amiket mondunk meg sem hallod.
Tudod mit? Abból a pénzből amit otthagyott főz-süsd meg a kedvenc kajáit mire megjön. Mikor pedig belép az ajtón borulj le előtte és esdekelj a bocsánatáért. Éjjel pedig keféld széjjel az agyát az ágyban. És esküdj neki örök hűséget. Biztosan megbocsát egy ekkora libának, amekkora vagy!
30/55 anonim válasza:
Minek vagy vele?... Ki érti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!