Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen? Ma reggel...

Hogy lehet ilyen? Ma reggel össze vesztünk. Azt mondta ma felmond, a cuccait mire hazaérkezik pakoljam össze, mindennek elhordott engem és anyámat..

Figyelt kérdés
A lényeg hogy a munka társa vitte be ma dolgozni. Én már rendszerint 6-kor felkeltem hogy a házat és konyhát rendbe tegyem, majd 7-kor a kávét mint mindig óvatosan letegyem mellé, hogy negyed 8-kor az illatára felébredjen. Ha látom hogy nem kel még akkor sem, Óvatosan ébresztgetem. Erre a barátja már 7:35-kor dudált a kapuban. Összesen 3percet ha várt, mert 2dudálás után ment is, pedig látta hogy a redőnyt is felhúztam. Én ekkor hálóingben a munkás ruháját vasalás, mert csak egy tiszta volt már neki de az a szekrényben meg gyűrődött. Barátom meg a WC-s volt épp. Én egyébként napszámban dolgozom, a mai nap épp nem kell mennem. Hirtelen dühében sok mindent a fejemhez vágott, még a haverját aki itt hagyta felhívtam hogy milyen szerencsétlen vagyok, meg különleges mert nem mentem ki. Elkezdtem sírni, erre ő Még jobban rá kezdett. Mivel pénz szűkében vagyunk, ezért is járok napszámban dolgozni, adtam neki 2ezer Ft-ot az 500ft kajapénz mellé hogy menjen kocsival és tankoljon. De ő csak kiabált velem. És még már rá se néztem csak sírtam. Tudni kell hogy már egy hete nagyrészt kifogytunk pénz dolgában, de gyanítom azért mert rá szokott a cigire, de nem hangoztatom neki mert nem sajnálom tőle, csak hát mégis viszi a pénzt. Így ez az érzés fellángolt bennem és mielőtt az ajtón kilépett volna, mondtam neki hogy a tankolásról hozzon blokkot. Erre engem és anyámat kezdte szidni, s hogy ma felmond és cuccait készítsem ki. Olyan volt velem mintha szívből gyűlölne s nem is a szerelmem beszélt volna hozzám. Azóta sem térek magamhoz. Ez így igazságos?

2014. szept. 25. 10:18
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
87%

Ezek szerint szex is csak akkor van, amikor ő akarja?

Nehogy éjszaka felkeltsd egy kis hancúrért, mert felmond és elköltözik :DD

2014. szept. 25. 11:24
 32/55 anonim ***** válasza:
87%
Irhatunk neked bármit...
2014. szept. 25. 11:33
 33/55 anonim ***** válasza:
61%

Ahogy átfutottam itt a történetet és a kommentjeidet kedves kérdező, látszik hogy nagyon szereted a párodat, és képes vagy te bocsánatért esedezni még akkor is ha ő hibázik. Nagyon önzetlenül szereted ami valahol jó is, de ez már az a helyzet amikor kicsit a sarkadra kell állnod, és teperjen már kicsit a pasi is.

Nem mindenkit ébresztenek kávé illattal és ez egy aranyos gesztus volt nagyon.

Legközelebb keljen fel ő is hamar és lesz ideje elkészülni időben, sőt még a vasalásra is jutna ideje...

Semmibe vesz téged...felejtsd el néha azt a kávét bevinni és majd megtanulja értékelni az apró dolgokat, meg azt is hogy vagy neki!

2014. szept. 25. 11:38
 34/55 anonim ***** válasza:
63%
Hány évesek vagytok amugy?
2014. szept. 25. 11:40
 35/55 A kérdező kommentje:
Én 25,ő 27 éves, 2, 5éve ismerjük egymást, egy éve pedig együtt lakunk.
2014. szept. 25. 12:29
 36/55 anonim ***** válasza:
45%
ugye azért nem írtál mert szemeteszsákokba dobálod a cuccait???
2014. szept. 25. 12:30
 37/55 A kérdező kommentje:
Nem. Fel bontottam egy drága pálinkát, abban mélyülök.... Bár a merészségem még csak 2felesre futotta.
2014. szept. 25. 13:39
 38/55 A kérdező kommentje:
Ééés bár senki nem olvassa, a 4.felesnél járok.és picit kezd nehézkes lenni odafigyelni a Sütőben lévő ételre. Szégyen.
2014. szept. 25. 14:53
 39/55 anonim ***** válasza:
77%
Ezt kapja az aki jó, aki gondoskodik a párjáról, aki meg letojja azért kaparnak a pasik.
2014. szept. 25. 14:53
 40/55 A kérdező kommentje:
6.feles és szinte semmi bajom, pedig nem szoktam inni.... Jól esik, nem szenvedek annyira 4óráig :(
2014. szept. 25. 15:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!