Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen? Ma reggel...

Hogy lehet ilyen? Ma reggel össze vesztünk. Azt mondta ma felmond, a cuccait mire hazaérkezik pakoljam össze, mindennek elhordott engem és anyámat..

Figyelt kérdés
A lényeg hogy a munka társa vitte be ma dolgozni. Én már rendszerint 6-kor felkeltem hogy a házat és konyhát rendbe tegyem, majd 7-kor a kávét mint mindig óvatosan letegyem mellé, hogy negyed 8-kor az illatára felébredjen. Ha látom hogy nem kel még akkor sem, Óvatosan ébresztgetem. Erre a barátja már 7:35-kor dudált a kapuban. Összesen 3percet ha várt, mert 2dudálás után ment is, pedig látta hogy a redőnyt is felhúztam. Én ekkor hálóingben a munkás ruháját vasalás, mert csak egy tiszta volt már neki de az a szekrényben meg gyűrődött. Barátom meg a WC-s volt épp. Én egyébként napszámban dolgozom, a mai nap épp nem kell mennem. Hirtelen dühében sok mindent a fejemhez vágott, még a haverját aki itt hagyta felhívtam hogy milyen szerencsétlen vagyok, meg különleges mert nem mentem ki. Elkezdtem sírni, erre ő Még jobban rá kezdett. Mivel pénz szűkében vagyunk, ezért is járok napszámban dolgozni, adtam neki 2ezer Ft-ot az 500ft kajapénz mellé hogy menjen kocsival és tankoljon. De ő csak kiabált velem. És még már rá se néztem csak sírtam. Tudni kell hogy már egy hete nagyrészt kifogytunk pénz dolgában, de gyanítom azért mert rá szokott a cigire, de nem hangoztatom neki mert nem sajnálom tőle, csak hát mégis viszi a pénzt. Így ez az érzés fellángolt bennem és mielőtt az ajtón kilépett volna, mondtam neki hogy a tankolásról hozzon blokkot. Erre engem és anyámat kezdte szidni, s hogy ma felmond és cuccait készítsem ki. Olyan volt velem mintha szívből gyűlölne s nem is a szerelmem beszélt volna hozzám. Azóta sem térek magamhoz. Ez így igazságos?

2014. szept. 25. 10:18
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Nem baj, mert most következik az amiért én eddig tűrtem!
2014. szept. 25. 15:41
 42/55 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha reggelig nem ébredsz fel, esetleg lehányod vagy négykézláb fogadod, akkor nehéz lesz elmondani, amit akarsz :-).
2014. szept. 25. 17:45
 43/55 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen nők meg is érdemlik a sorsukat. Teljes mértékben az ő választásuk, ha csicskák akarnak lenné egy életen át. Legyenek, ilyenek is kellenek, csak akkor szó nélkül tűrjék, ha már ezt választották. Én elég önálló és önérzetes nő vagyok, velem ezt soha nem tehetné meg egy férfi. Már az ordítozást sem, nemhogy a fenyegetőzést, majd azt, hogy rámparancsol, hogy még én pakoljam össze a holmiját, mert ő el óhajt költözni. Maximum a ezt-azt még hirtelen dühömben kihajigálnék a ház elé, vagy a kukába, de valószínűleg fél órán belül ezzel is felhagynék és a maradékot meghagynám neki.
2014. szept. 25. 18:56
 44/55 anonim ***** válasza:
60%
Nos?
2014. szept. 25. 20:49
 45/55 anonim ***** válasza:
Mi történt, mikor hazaért?
2014. szept. 26. 01:12
 46/55 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kért, én meg jól berúgtam.. :) Szégyellem is magam, pia nélkül is ki békültünk volna.
2014. szept. 26. 08:20
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, holnap majd ugyanez végigjátszódik :) Kávét ne feledd, különben még eljár a keze! És ne is szöszmötölj miközben a ruháit vasalod reggel, mert akkor üvöltözni fog :D Ha meg horkolni mersz az éjjel, csak úgy odabasz egyet ököllel :D

Ja, hogy még nem volt ilyen? Hetek kérdése és lesz.

2014. szept. 26. 11:30
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Én mondtam...Írhatunk neked bármit!
2014. szept. 26. 11:37
 49/55 A kérdező kommentje:
Nem értem miért gondoljátok olyan veszett ügynek a kapcsolatomat. Jó most biztosan azt írjátok nekem majd hogy ez rosszabb lesz stb, meg lesz még erre alkalom. Én nem hiszem, mivel még ilyen eleve soha nem történt, inni soha nem iszik egy kortyot sem a párom, és azon felül hogy minden kapcsolatban van mélypont, ennél jóval különb dolgok vannak más kapcsolatokban. Igazatok van, én öntöttem ki itt a szívem, de azért túlzás lenne szakítani vele egyetlen hiba után. Nem ütött meg vagy bármi. Másrészt ha úgy volt érthető, tévedés, nem terrorban élek azért:)
2014. szept. 26. 14:53
 50/55 anonim ***** válasza:
87%
Úgy volt érthető.
2014. szept. 26. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!