Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani a megcsalá...

Meg lehet bocsátani a megcsalást, ha lesz baba is?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom, és ma keresett meg a hölgy, hogy terhes tőle. A megcsalásról tudtam, megbocsátottam. De így, hogy a nő terhes lett, elbizonytalanodtam.

23L

2010. jan. 20. 17:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha megbocsájtasz neki,akkor azt komolyan is kell gondolnod,mert ha a párodé a gyerek,akkor az a pici, egész életedben arra fog emlékeztetni,h megcsaltak,és ha valóban megbocsájtasz neki, akkor tényleg felejtsd el a dolgot,és ne vágd minden alkalommal a fejéhez ha vmin összekaptok,ha úgy érzed erre nem vagy képes(én nem lennék)akkor szépen váljatok el,és keress új boldogságot magadnak.sok sikert!
2010. jan. 20. 18:35
 42/52 A kérdező kommentje:

Nem fogom a fejéhez vágni a megcsalást, hisz akkor arra is emlékeznék, milyen voltam én, miért csalt meg.

Szerintem elég erős a kapcsolatunk, hogy kibírjon egy ilyet is. Azért mert ő a gyerek apja, nem muszáj a nővel találkozgatnia, csak a láthatás idejére. (Szerintem azon én is ott lehetek).

A nőnek inkább pénz kell, mint a párom.

2010. jan. 20. 18:40
 43/52 anonim ***** válasza:
bocsi most durva leszek, de ha a nőnek inkább pénz kell mint a párod, akkor adjatok neki pénzt,h vetesse el. én tuti adnák pénzt.
2010. jan. 20. 18:41
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
2n nem bocsàjtanék meg az biztos!
2010. jan. 20. 18:42
 45/52 anonim válasza:
48%
Szerintem ne bocsáss meg neki. A baba mindig közétek fog állni. Ha nem jönne a baba ,azt mondanám adj még egy esélyt. A lónak is 4 lába van, mégis megbotlik, de ez több egy megbotlásnál. Sok sikert!
2010. jan. 20. 18:44
 46/52 anonim ***** válasza:
74%
Férjed vagy csak barátod?
2010. jan. 20. 18:48
 47/52 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Nem elég, hogy megcsalt, mindezt agyatlanul a farkára halgatva felalőtlanül tette.

Ilyen pasi mellett folyton azon járna az eszem, hogy mikor hoz mégegy gyereket, vagy valami nemi betegséget haza.

Olyan fiatal vagy még, ne pazaroldd az időd ilyen emberre.

A babával pedig nem lesz annyira egyszerű. Rengeteg pénzbe,és időbe fog kerülni a párodnak. A szíved fog beleszakadni mikor napokat tölt az újszülött kicsi babával, és folyton róla beszél majd. Egy kismanó rendesen eltudja csavarni a pasik fejét.

Szerintem gondolkodj, és lépj tovább! Megalázó lenne a folytatás "is" a számodra!

2010. jan. 20. 22:43
 48/52 anonim ***** válasza:
64%

Miért lenne megalàzo neki,ha ö is beismerte ö is hibàzott????

Elöször az derüljön ki,hogy tényleg terhes e,a haver csaj.Hivjàtok fel,mondjàtok neki,hogy szeretne a pasid elmenni hozzà beszélni,és te is elmész vele és visztek neki egy terhességi gyors tesztet,amit akkor egyböl meg is tud csinàlni.Ha pozitiv,akkor szivàs van a férjednek/baràtodnak,mert nem lesz elég eltartania a sajàt csalàdjàt,ott lesz még majd a pici is akinek fizetnie kell,ha felvàllalja.Viszont ha nem ir apasàgi nyilatkozatot,akkor egyböl az anya nevére kerül a gyerek.

A kiscsaj meg nem hiszem akkor,màr kapàlozna.

Ha negativ,akkor megmondod a csajnak huzzon az anyjàba,ha van neki pofàja,hozzàtok menni és téged akinek a babàra meg magadra kéne figyelni,felidegesit.

A férjed/baràtod,nem volt szép tölle,hogy megcsalt,hiàba irtad,hogy te is tehetsz arrol,ha te is megcsaltad érthetö,miért irtad.De ha nem akkor plàne nem szép tölle.

De van egy régi zene,aminek a cime az "egy jo asszony mindent megbocsàjt".

2010. jan. 21. 00:20
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is voltam ebben a helyzetben. Az én első férjem akkor csalt meg, amikor én is terhes voltam és a másik nő is teherbe esett. Bár nálunk kétséges volt, hogy az én férjem-e az apa, mert nem egyedül volt játékban, mindenesetre a nő állította, hogy tőle van. Én megkérdeztem, hogy egyáltalán miért tartja meg a gyereket, erre az mondta, hogy egy betegség miatt azt mondták az orvosok, hogy nem lehet neki és nem akart kockáztatni az abortusszal. Ezt, mint nő és mint kismama megértettem. Nem volt apasági és gyerektartást sem kért a nő, csak a bébit szerette volna megtartani. Magának. Az más kérdés, hogy 2 év múlva elváltunk. Viszont azóta megint férjhez mentem és boldogan élünk 13 éves nagy fiammal és a 2 éves kicsivel. Szerintem, ha ezen a helyzeten urrá tudsz lenni, még élhettek tovább a pároddal. Lehet, hogy egyikük sem fogja igényelni a láthatást. Viszont, ha gyerektartás kell neki, azt mindenképpen a bíróság ítéli meg (vagy megegyeznek egy összegben a bíró előtt), és hivatalból valóban megcsináltatják az apaságit.
2010. jan. 21. 08:06
 50/52 anonim válasza:
100%

A párom elvált, a házasságából született gyereke.A váláskor ottagyott szó szerint mindent, nulláról kezdte velem a válást követő 1 év elteltével.Nem csak a pénzhiánnyal kellett küzdeni, hanem azzal, hogy a gyermek anyja a gyámügyön akkor feljelent ha később megyünk, ha időpontot módosítanánk...és mindenhol neki adnak igazat, mert ő a gyermekét egyedül nevelő szegény anya( valójában egy gyermekével sem foglalkozó hárpia)

A fentiekkel csak annyit akartam érzékeltetni, hogy szörnyű kimondani vagy sem egy gyermek létezése igenis megnehezítheti az életet. A kérdés az, hogy életed végéig tudsz-e együtt élni azzal,hogy ezek a problémák jelen vannak az életedben.

Párod és a nőcske kapcsolatának ugyan vége, de a ,,családi kapcsolatok" egy életre összekötik őket.

2010. jan. 21. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!