Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani a megcsalá...

Meg lehet bocsátani a megcsalást, ha lesz baba is?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom, és ma keresett meg a hölgy, hogy terhes tőle. A megcsalásról tudtam, megbocsátottam. De így, hogy a nő terhes lett, elbizonytalanodtam.

23L

2010. jan. 20. 17:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
79%

A férjed helyében: ahogy lehet, hogy vinném a csajt apaságira.

A te helyedben: még ha vissza is fogadnám, egy időre elköltöznék, és jó sokáig hagynám, hogy pedálozzon, és hogy bebizonyítsa, van értelme visszafogadnom!

2010. jan. 20. 17:55
 22/52 anonim ***** válasza:
95%
Ha 50 éves lennél 4 közös gyerekkel és 30 év házassággal, akkor azt mondanám, hogy bocsáss meg ESETLEG és ne rúgj fel mindent, de 23 évesen? Pár éve lehettek max. együtt és előtted az élet, hogy egy normális pasit találj. lehet hogy így pár év alatt még bepottyan pár baba és a párod rohangálhat a gyerekeihez. Ha neked ez kell...
2010. jan. 20. 17:55
 23/52 anonim ***** válasza:
60%

Nem hiszem, hogy terhes lenne az a szajha..

A "hozott" tesztnek ne higgy, csináltassatok vele a szemetek láttára, mert nagyon gyanús, hogy ez a baba úgy csak azért jött fel, hogy ha máshogy nem, de így legalább magához láncolja egy kicsit a párod.

Akit egyébként kidobtam volna én is, mint.. Na igen. Mert a te életed is kockáztatja, hogy összefekszik akármilyen jött-menttel, aztán veled is lefekszik, megadva az esélyt mindenféle csúnya bacira, ne adj isten súlyosabb dolgokra..

2010. jan. 20. 17:56
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem minden attól függ, hogy el tudod-e viselni az érzést, hogy a Te párodnak mástól lesz gyermeke, amennyiben persze komoly a kapcsolat és egy életre tervezel vele. Ha úgy gondolod, hogy belefér, el tudnád fogadni, akkor szoktasd magad a gondolathoz.

Én azt hiszem, egyáltalán nem tudnám elfogadni. Főleg, így. Ha már hozza magával, az más.. de ez így olyan, mintha a nő lenne a jövő, Te pedig a múlt/jelen. Legalábbis számomra.

Elég kellemetlen egy ügy :(

2010. jan. 20. 17:57
 25/52 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj hogy megkérdezem, de mióta vagytok házasok? Csak mert látom, 23éves vagy, túl régóta nem lehettek együtt. Tudod, 10-15év házasság (2 gyerek, plusz 20kiló) után 1 megcsalást (egyet) én is meg tudnék bocsátani, legalábbis mérlegelném a dolgot...de ti kvázi ezzel kezdtétek...vagy tévedek? Ezen azért gondolkozz el szerintem.
2010. jan. 20. 17:58
 26/52 anonim ***** válasza:
71%

Undorító dolog,amit a párod csinált..tuti,hogy nem bocsátanék meg neki.

Kiraknám a francba

2010. jan. 20. 18:00
 27/52 anonim ***** válasza:
78%

Saját magamból kiindulva,én annál büszkébb lennék,mint hogy megbocsássak neki.Én is annyi idő vagyok,mint Te,és úgy gondolom,nem muszáj minden áron ragaszkodni valakihez,és nem kötelező minden békát lenyelni.

Ha úgy gondolod,mindezek ellenére is tudod feltétel nélkül szeretni,akkor rágd meg magadban.Ha nem,akkor ne gondolkodj sokat.Még nagyon fiatal vagy,és igenis,van választási lehetőséged.Ha nem Ő az igazi,akkor bizony még bőven van időd megtalálni.Ez csak az én álláspontom.

2010. jan. 20. 18:02
 28/52 A kérdező kommentje:

A párom nem akarná a gyereket, de ha apasági után kiderülne hogy az övé, vállalná a felelősséget.

A nőnek nem lesz pénze apaságira, mi meg nem fogjuk kifizetni. (Nekem nincs miből, és a párom meg nem akar erre költeni)

2010. jan. 20. 18:03
 29/52 anonim ***** válasza:
82%
Vagy vetesse el és tűnjön el jó messzire vagy hagyd ott a csávót a terhessel. Még több tíz évet akarsz leélni úgy hogy mástól van gyereke? Egész nap azt hallgatni? Ha 23 éves vagy csak akkor simán eloldalazhatsz és kereshetsz egy másik pasit, van még bőven, így jár aki megcsal és még egy szaros óvszert se bír felhúzni.
2010. jan. 20. 18:03
 30/52 anonim ***** válasza:
69%
Nekm is volt ilyen én is pont terhes voltam,és utolag kiderült a csaj csak magàhoz akarta làncolni a férjemet,ezért hazudta,hogy terhes.Nem sikerült neki.
2010. jan. 20. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!