Meg lehet bocsátani a megcsalást, ha lesz baba is?
Megcsalt a párom, és ma keresett meg a hölgy, hogy terhes tőle. A megcsalásról tudtam, megbocsátottam. De így, hogy a nő terhes lett, elbizonytalanodtam.
23L
A férjed helyében: ahogy lehet, hogy vinném a csajt apaságira.
A te helyedben: még ha vissza is fogadnám, egy időre elköltöznék, és jó sokáig hagynám, hogy pedálozzon, és hogy bebizonyítsa, van értelme visszafogadnom!
Nem hiszem, hogy terhes lenne az a szajha..
A "hozott" tesztnek ne higgy, csináltassatok vele a szemetek láttára, mert nagyon gyanús, hogy ez a baba úgy csak azért jött fel, hogy ha máshogy nem, de így legalább magához láncolja egy kicsit a párod.
Akit egyébként kidobtam volna én is, mint.. Na igen. Mert a te életed is kockáztatja, hogy összefekszik akármilyen jött-menttel, aztán veled is lefekszik, megadva az esélyt mindenféle csúnya bacira, ne adj isten súlyosabb dolgokra..
Szerintem minden attól függ, hogy el tudod-e viselni az érzést, hogy a Te párodnak mástól lesz gyermeke, amennyiben persze komoly a kapcsolat és egy életre tervezel vele. Ha úgy gondolod, hogy belefér, el tudnád fogadni, akkor szoktasd magad a gondolathoz.
Én azt hiszem, egyáltalán nem tudnám elfogadni. Főleg, így. Ha már hozza magával, az más.. de ez így olyan, mintha a nő lenne a jövő, Te pedig a múlt/jelen. Legalábbis számomra.
Elég kellemetlen egy ügy :(
Undorító dolog,amit a párod csinált..tuti,hogy nem bocsátanék meg neki.
Kiraknám a francba
Saját magamból kiindulva,én annál büszkébb lennék,mint hogy megbocsássak neki.Én is annyi idő vagyok,mint Te,és úgy gondolom,nem muszáj minden áron ragaszkodni valakihez,és nem kötelező minden békát lenyelni.
Ha úgy gondolod,mindezek ellenére is tudod feltétel nélkül szeretni,akkor rágd meg magadban.Ha nem,akkor ne gondolkodj sokat.Még nagyon fiatal vagy,és igenis,van választási lehetőséged.Ha nem Ő az igazi,akkor bizony még bőven van időd megtalálni.Ez csak az én álláspontom.
A párom nem akarná a gyereket, de ha apasági után kiderülne hogy az övé, vállalná a felelősséget.
A nőnek nem lesz pénze apaságira, mi meg nem fogjuk kifizetni. (Nekem nincs miből, és a párom meg nem akar erre költeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!