Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani a megcsalá...

Meg lehet bocsátani a megcsalást, ha lesz baba is?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom, és ma keresett meg a hölgy, hogy terhes tőle. A megcsalásról tudtam, megbocsátottam. De így, hogy a nő terhes lett, elbizonytalanodtam.

23L

2010. jan. 20. 17:26
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Ha elhagynám a párom, akkor sem állna össze ezzel a nővel.
2010. jan. 20. 18:05
 32/52 anonim ***** válasza:
86%
A csajnak nincs pénze apaságira, a párod meg nem fogja fizetni... Oké, de akkor honnan derül ki a párod számára, hogy övé-e a gyerek és hogy vállalja-e a felelősséget? Nem tudom mennyi egy ilyen vizsgálat, de ha ezen múlna, hogy bebizonyítsam, hogy tényleg tőle van, akkor megoldanám pl. kölcsönkérnék valakitől, hogy elvégeztessem. A párod meg nem akar ezzel pl. téged megnyugtatni, hogy elvégezteti majd és kiderül hogy az övé vagy sem? nagyon fontos lehet neki az a nő és te is, ha erre nem akar költeni.
2010. jan. 20. 18:06
 33/52 anonim ***** válasza:
84%

ha gyerektartásra ácsingózik,akkor azt hiszem a bíróság hivatalból megcsináltatja az apaságit.

Hát nem irigyellek,ez kemény..

2010. jan. 20. 18:07
 34/52 A kérdező kommentje:

A nő érdeke, hogy bebizonyítsa, hogy a páromé a gyerek.

Amennyiben nem tudja megtenni, nem kap gy.t-t.

Mellesleg annál jobban szeretem a páromat, hogy ez a szuka közénk állhasson.

2010. jan. 20. 18:11
 35/52 anonim ***** válasza:
88%
Nem szeretnélek megbántani,de már így is elég jól közétek állt.Ehhez pedig ugyebár két ember kellett.Gondold végig,tényleg Ő-e számodra az Igazi.A női tartás és büszkeség ilyenkor számít a legtöbbet.Én például alapból nem viselném el ezt a helyzetet.
2010. jan. 20. 18:15
 36/52 anonim ***** válasza:
88%
Ha Így is szereted, akkor mi a kérdés? Nálam mondjuk a bizalom meg a megbízhatóság eddig tartott volna, de ha veled bármit meg lehet tenni, akkor maradj vele.
2010. jan. 20. 18:15
 37/52 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam, hogy bármit.

hibáztam én is, nem csak az ő hibája hogy megcsalt. Megbocsátottam, átbeszéltük, és lezártuk. De ezt a gyerek dolgot nem tudom hova tenni.

2010. jan. 20. 18:20
 38/52 anonim ***** válasza:
90%

A gyerek komoly dolog. Még akkor is nehéz a helyzet, ha a férjednek előző házasságából származó gyermek lenne, de ez a felállás elég gyakori és kezelhető, és nem utolsó sorban már ezzel együtt kézdtél bele a kapcsolatba.

Ez más helyzet. Nem csak anyagilag fog tartozni felelősséggel a gyerek felé. De előbb utóbb neked is lesz gyereked, és ott lesz, hogy a tiedtől veszi el a pénzt a másik "zabigyerekre" akit te megtűrtél a kapcsolatban, mert felcsinált egy nőt a házasságotok alatt. Te ezt a gyereket sose fogod tudni szeretni. Viszont benne lehet hogy előbb utóbb feltör a felelősség, látogatja, elhozza... Te meg csak nyelsz, hogy nem erről volt szó. Nem beszélve arról, hogy a gyerek örököl az apja után. Ezt is figyelembe kell venni! akármennyire is nem aktuális a kérdés.

Szóval hosszú távon és mert fiatal vagy jobb kilépni ebből a kapcsolatból.

De mondhatod azt is, hogy amíg ki nem deríti hogy övé-e a gyerek, addig járjatok külön utakon. Ha később mégis együtt lesztek, mert nem övé a gyerek, akkor rendben. ha megbocsátasz neki.

31/N

2010. jan. 20. 18:23
 39/52 anonim ***** válasza:
82%

A megcsalást én sem tudnám megbocsátani!! Tisztelem a kitartásodat, őszintén, tiszta szívből!! :) De viszont, ha a megcsalás, nem szimplán megcsalás, hanem annak következménye lesz, vagyis az, h a nő terhes, ez súlyosbítja a helyzetet!! Akár olyannyira is ráakaszkodhat a párodra, h képes lenne elhagyni Téged(de ez nem biztos, mindenkinek más a mentalitása)!!

Én inkább választanám a fájdalmat, sírást, szakítást, új kapcsolat keresését, akármennyire is szerettem a páromat, mint az egész életen át tartó vetélytárs nézését, boldogságát!!!

Ha belegondolsz, milyen lesz az, ha mégis együtt maradsz a szerelmeddel, és azt kell elviselned, ahhoz kell jópofiznod, h kitudja milyen időközönként fog majd "meglátogatni" titeket az állítólagos terhes nő a gyerekével!!!!

Jól gondold meg, mit cselekedsz!!

Remélem, h tudtam segíteni!! :)

20/L

2010. jan. 20. 18:33
 40/52 anonim ***** válasza:
87%
Szia!konyorgok,ne bocsass meg neki!Az ilyen ember nem erdemel meg teged!Te tul josagos vagy hozza!!!Enis ilyen tipus vagyok,mindig megbocsaltok!!!De nalunk ilyen megcsalas,illetve baba eset nem volt!Ezt viszont en nem tudnam megbocsaltani!!!Tul fiatal vagy nem szabd leragadnod, az egyedullettol valo felelem miatt ezzel az emberrel! Ha teged szeretne nem lepett volna felre!!! Koltozz el,vagy kuldd el ot!!!Eljetek kulon egy darabig amig nem dontitek el ,hogyan tovabb!!!!Nagyon gondold,meg ezen a sorsod is fugg! Elorelatonak kell lenned ebben az esetben,ahogy az elottem szolok is elmondtak mar!Sok erot!Es Minel hamarabb talald meg az igazit,es a boldogsagot!!! 21/L
2010. jan. 20. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!