Meg lehet bocsátani a megcsalást, ha lesz baba is?
Megcsalt a párom, és ma keresett meg a hölgy, hogy terhes tőle. A megcsalásról tudtam, megbocsátottam. De így, hogy a nő terhes lett, elbizonytalanodtam.
23L
ha gyerektartásra ácsingózik,akkor azt hiszem a bíróság hivatalból megcsináltatja az apaságit.
Hát nem irigyellek,ez kemény..
A nő érdeke, hogy bebizonyítsa, hogy a páromé a gyerek.
Amennyiben nem tudja megtenni, nem kap gy.t-t.
Mellesleg annál jobban szeretem a páromat, hogy ez a szuka közénk állhasson.
Nem azt mondtam, hogy bármit.
hibáztam én is, nem csak az ő hibája hogy megcsalt. Megbocsátottam, átbeszéltük, és lezártuk. De ezt a gyerek dolgot nem tudom hova tenni.
A gyerek komoly dolog. Még akkor is nehéz a helyzet, ha a férjednek előző házasságából származó gyermek lenne, de ez a felállás elég gyakori és kezelhető, és nem utolsó sorban már ezzel együtt kézdtél bele a kapcsolatba.
Ez más helyzet. Nem csak anyagilag fog tartozni felelősséggel a gyerek felé. De előbb utóbb neked is lesz gyereked, és ott lesz, hogy a tiedtől veszi el a pénzt a másik "zabigyerekre" akit te megtűrtél a kapcsolatban, mert felcsinált egy nőt a házasságotok alatt. Te ezt a gyereket sose fogod tudni szeretni. Viszont benne lehet hogy előbb utóbb feltör a felelősség, látogatja, elhozza... Te meg csak nyelsz, hogy nem erről volt szó. Nem beszélve arról, hogy a gyerek örököl az apja után. Ezt is figyelembe kell venni! akármennyire is nem aktuális a kérdés.
Szóval hosszú távon és mert fiatal vagy jobb kilépni ebből a kapcsolatból.
De mondhatod azt is, hogy amíg ki nem deríti hogy övé-e a gyerek, addig járjatok külön utakon. Ha később mégis együtt lesztek, mert nem övé a gyerek, akkor rendben. ha megbocsátasz neki.
31/N
A megcsalást én sem tudnám megbocsátani!! Tisztelem a kitartásodat, őszintén, tiszta szívből!! :) De viszont, ha a megcsalás, nem szimplán megcsalás, hanem annak következménye lesz, vagyis az, h a nő terhes, ez súlyosbítja a helyzetet!! Akár olyannyira is ráakaszkodhat a párodra, h képes lenne elhagyni Téged(de ez nem biztos, mindenkinek más a mentalitása)!!
Én inkább választanám a fájdalmat, sírást, szakítást, új kapcsolat keresését, akármennyire is szerettem a páromat, mint az egész életen át tartó vetélytárs nézését, boldogságát!!!
Ha belegondolsz, milyen lesz az, ha mégis együtt maradsz a szerelmeddel, és azt kell elviselned, ahhoz kell jópofiznod, h kitudja milyen időközönként fog majd "meglátogatni" titeket az állítólagos terhes nő a gyerekével!!!!
Jól gondold meg, mit cselekedsz!!
Remélem, h tudtam segíteni!! :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!