Meg lehet bocsátani a megcsalást, ha lesz baba is?
Megcsalt a párom, és ma keresett meg a hölgy, hogy terhes tőle. A megcsalásról tudtam, megbocsátottam. De így, hogy a nő terhes lett, elbizonytalanodtam.
23L
a megcsalást talán meg tudnám bocsájtani, de a babát....
azt már nem!
de ugye itt az "ártatlanság" vélelme, nekem hozhatná a tesztet, amíg nem tudom 100%ra, hogy a páromé, addig maradnak a kétségek...
szóval én tuti csináltatnék majd egy apasági vizsgálatot, addig meg van időd gondolkodni...
Hát, ha megbocsátottál, ő megbánta, akkor szerintem ezen nem változtat ez a terhesség.
Gondolom a férjed nem akarja a babát. Ha annak ellenére a nő megtartja, akkor ő vállalja a felelősséget. Csak gondolom, hogy ez így lehet, nem tudom..
a baba mindent megváltoztat - mert így rendszeresen fognak találkozni (gondolom a fiát azért szeretné látni időnként??)
te meg otthon ülsz, miközben a párod a szeretőjénél meg a gyerekénél van láthatáson - milyen érzés lesz hétről hétre ezt átélni? tudsz így élni? neked kell ezt mérlegelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!