Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy...

Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)

Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak se kéne akkora papucsnak lenni hogy főzzön mosson takarítson. A férfinak a kertimunka való, mert az megterhelő, meg ha van olyan munka amihez a nő nem elég erős, akkor azt csinálja.
2010. jan. 17. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
Mindenki a maga sorsának a kovácsa. Egyrészt sajnálom a kérdező feleségét, ill. aki most előttem írt - őt is, másrészt, miért gondolják hogy bárkitől bármit is el kell tűrniük. Változtasson aki úgy érzi hogy kihasználják, ne hagyja magát. Kedves kérdező, neked pedig igen-igen el kellene gondolkodnod, nem hiszem hogy boldog lehet a párod, talán megkérdezhetnéd, és utána megírhatnád nekünk.
2010. febr. 6. 17:34
 62/68 anonim ***** válasza:
76%

Azt kell h mondjam k*va jót mulattam a válaszokon. Szegény pasinak osztjátok az ívet:) Sajnálom aki így gondolja, mint ő, szerintem felesbe kéne, de az sem mindig megoldható. Ha meg nem jó neki a csaj akkor miért nem hagyja ott? Vagy fizetne egy cselédnek, h a sz*ros gatyáját kimossa.

Szerintem meg az a gáz h nem tudja magát ellátni, meg nem is akarja, meg rendszeresen se menne, csak nagy kínszenvedés árán. Igen a mosogatás meg a bébivel való törödés úgy ivódott belénk h női munka, de ez csak egy hülye sztereotípia. Nálunk úgy volt a pasim lusta volt főzni, bevállalta a mosogatást, amikor meg nyavajgott mondtam neki oké nem kell de akkor vegyél mosogatógépet, aztán ment is mosogatni. De amikor nem volt elmosogatva másnap nekem nagyon megalázó volt h reggel mikor felkeltem azzal kezdjem h mosogassak, meg még főzzek is. Sok vita volt ezen. Bevásárolni ketten jártunk, piacra csak én mert jobban értettem hozzá, a szemetet ő vitte le szó nélkül, mosni, vasalni meg mindenki a magáét. A többi munka elhanyagolható volt a panelben, meg az is rám maradt, mert ő soká jött haza a melóbol. De szerintem szokatás kérdése. Nekem is sok munkám volt benne. Az elején letettük a szabályokat, mondtam neki ha nem tetszik elköltözök.

Szerintem a kérdezőt az anyja rontotta el, h mindent a szájába tett. Sajnos így szocializálódott, de ész érvekkel az átlag pasi meggyőzhető.

Aki meg olyan mellett van h semmibe veszi, az megérdemli!

2010. febr. 6. 19:36
 63/68 anonim ***** válasza:
100%

az én párom azt hiszi,hogy olyan leszek majd mint az anyja,munka után egyből nekiállok főzni,vasalni,mosni,takarítani!

most készülünk közös albérletbe költözni, a múltkor épp a házimunkáról beszélgettünk,mikor én mondtam,h ne gondolja azt,hogy olyan leszek,mint az anyukája!

neki is ki kell vennie a részét mindenből,oké inkább ne fözzön,de neki is ugyanannyi elmosogatni ,letörölgetni vagy épp felmosni.....ha ezekre nem lesz hajlandó nincs is értelme összeköltözni,jól össze is vesztünk!

nem leszek senki cselédje,neki is tenni kell valamit ,azért,mert anyuja körbeugrállta én biztos nem fogom...25 éves,felnőtt ember,nem törik bele a keze,ha elmos 3 tányért!!!

nekem erről a témáról ez a véleményem.....

2010. febr. 6. 20:06
 64/68 anonim ***** válasza:
100%

Az a gáz, h vki ezt a kérdést felteszi...ugyanaz a házimunka a ffinak mint a nőnek! Miért kellene, h ez a nők feladata legyen??

Évszázados tévedeésből próbálunk kitápászkodni, a ffi mindig is tudat alatt alacsonyabbrendűnek érezte/érzi magát, amiért ő nem adhat életet, nem képes szülni...na ezért kezdték el magukat a "teremtés koronáinak" hívni (holott azok a nők), s emiatt kezdték el a nőket lekicsinyíteni!Ezt számos pszichológus, tanulmány alátámasztja!

2010. febr. 6. 20:33
 65/68 anonim ***** válasza:
100%

"...amúgy meg nincs olyan sok munka egy kis panelban, amit egy asszony ne tudna megcsinálni...."

Na, hát akkor mi gondod a témával? Nosza, csináld Te! Kisujjadból kiráznád, nemde?

2010. febr. 6. 21:50
 66/68 anonim ***** válasza:
82%
Édeske, ha az én férjem lennél ilyen felfogással, már nem élnél.
2010. febr. 6. 21:58
 67/68 anonim ***** válasza:
77%
Ja, még annyit, hogy Neked csak egy cseléd kell, hát én feld.gnám Neked a seprűnyelet, tutti. S ez csak a kezdet lenne számodra. Szegény Feleséged, ha tényleg van. Ja, jut eszembe, ha Vele történne valami baj, és per-pillanat nem találnál magadnak nőt, cselédet,stb., mi a szart kezdenél? Tudsz te kaját csinálni magadnak, kimosni a redves holmidat, tudod használni a vasalót? Tudod, mit mennyiért és hol érdemes megvenni? Takarítás? Hogy a francban látnád el magadat? Annyira pökhendi vagy, hogy ráment az agyadra, amivel ezért gondolkodni sem tudsz...ááá, Te nagyon gáz vagy...
2010. febr. 6. 22:08
 68/68 anonim ***** válasza:

Mi a barátommal 3éve élünk együtt.Én nem dolgozom.Ő igen.Itthon mindent megcsinálok,mivel ő mindig nagyon fáradt.Néha besegít és ez így van jól.

17L

2010. febr. 7. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!