Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)
Ismerősöm apja, egész álló nap otthon mereszti a seggét, annyit nem tesz meg, hogy egy nyamvadt kiskanalat elmosson maga után. Anyuka dolgozik, hulla fáradtan hazaér és még mosson, főzzőn, takarítson...
NA EZ GÁZ! Meg a hozzáállásod. Nem minde nő karrierista, aki elvárja, hogy ne csak rá maradjon minden házi munka! Egy normális kapcsolatban a felek segítenek egymásnak és nem nézik szótlanul, míg a másik végzi az otthoni melót, hanem besegít. Ennyit meg lehet tenni, szegény férfi sem fog beledögleni!
fogyatékos ember tesz fel ilyen kérdéseket..az a gáz, mikor az ember ilyen beszűkűlt, mint te..
az én párom pl imád főzni, én pedig utálok. ő azt csinálja , én pedig a többit, felosztjuk egymás közt, mert így IGAZSÁGOS. az a gáz, mikor a pasi beül a tv elé és vakargatja a tökeit, miközbe a nő meg a munka után csinálja sorra a házimunkát..
Nálunk mindig a férjem porszívózik, én nem nagyon szeretem. Főzni én főzök, a reggeli és a vacsora utáni mosogatást mindenki magának intézi. Vasalni általában én szoktam, de ha nagyon fáradt vagyok, a férjem is megcsinálja (legtöbbször csak a sajátját, de az is segítség).
Tegnap meg én szereltem a lefolyót, ma meg a zuhanycsövet. De több olyan munkát elvégeztem már, ami "férfias".
anyuméknál ez úgy megy, h ő dolgozik heti 5 nap 2 műszakban. a párja valamivel kevesebbet. ezért a fickő nagyon szokszor főz (tud, és szeret is), valamint az összes kerti munkát ő csinálja. nem derogál neki berakni a mosógépet, teregetni, vasalni. ehhez hozzátartozik, hogy mielőtt anyummal összejött volna, özvegy volt, két gyerekkel, tehát nem mereszthette egész nap a s-eggét...
nálunk úgy van, hogy ha megkérem valamire megcsinálja, de inkább nem kérem meg, mert annak nem mindig van jó vége :) egyszer majdnem felgyújtotta a konyhát :)
viszont a bevásárlás maximálisan az ő dolga, hiszen a nehéz csomagokat úgy gondolom a férfinek illő cipelni.
ezen kívül főzök-mosok-takarítok, viszont mind3at szeretem, és nem megterhelés.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!