Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy...

Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)

Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak se kéne akkora papucsnak lenni hogy főzzön mosson takarítson. A férfinak a kertimunka való, mert az megterhelő, meg ha van olyan munka amihez a nő nem elég erős, akkor azt csinálja.
2010. jan. 17. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
96%

Ismerősöm apja, egész álló nap otthon mereszti a seggét, annyit nem tesz meg, hogy egy nyamvadt kiskanalat elmosson maga után. Anyuka dolgozik, hulla fáradtan hazaér és még mosson, főzzőn, takarítson...

NA EZ GÁZ! Meg a hozzáállásod. Nem minde nő karrierista, aki elvárja, hogy ne csak rá maradjon minden házi munka! Egy normális kapcsolatban a felek segítenek egymásnak és nem nézik szótlanul, míg a másik végzi az otthoni melót, hanem besegít. Ennyit meg lehet tenni, szegény férfi sem fog beledögleni!

2010. jan. 17. 21:52
 42/68 anonim ***** válasza:
91%

fogyatékos ember tesz fel ilyen kérdéseket..az a gáz, mikor az ember ilyen beszűkűlt, mint te..

az én párom pl imád főzni, én pedig utálok. ő azt csinálja , én pedig a többit, felosztjuk egymás közt, mert így IGAZSÁGOS. az a gáz, mikor a pasi beül a tv elé és vakargatja a tökeit, miközbe a nő meg a munka után csinálja sorra a házimunkát..

2010. jan. 17. 21:55
 43/68 anonim ***** válasza:
94%
Mint láthatod, senki nem osztja a véleményedet, pedig a legtöbb válaszoló kapcsolatban, vagy házasságban él, és ha hiszed, ha nem, nyilván valóan mindenkinek megfelel így, különben már nem élnének együtt.
2010. jan. 17. 21:58
 44/68 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk mindig a férjem porszívózik, én nem nagyon szeretem. Főzni én főzök, a reggeli és a vacsora utáni mosogatást mindenki magának intézi. Vasalni általában én szoktam, de ha nagyon fáradt vagyok, a férjem is megcsinálja (legtöbbször csak a sajátját, de az is segítség).

Tegnap meg én szereltem a lefolyót, ma meg a zuhanycsövet. De több olyan munkát elvégeztem már, ami "férfias".

2010. jan. 17. 22:23
 45/68 anonim ***** válasza:
92%
szerintem az a gáz, ha egy férfi nem segít a házimunkában, hanem elnézi, hogy a nő gürcöl egész nap... Az én párom nagyon házias, a legtöbb dolgot együtt csináljuk, főzni is tanul most tőlem :D
2010. jan. 17. 22:31
 46/68 anonim ***** válasza:
93%
jah, és még annyit, hogy én 12 órában dolgozok heti 6 nap, a párom napi 8 órában 5 nap, magyarul én egy picit többet dolgozok, mikor egyedül van otthon, nagyon sokszor arra megyek haza, hogy föltakarított, és kimosott... sose kértem tőle külön, de meglátja a dolog sorját! Ennyit rólad! Sajnálom a feleséged! Az utolsó voltam
2010. jan. 17. 22:39
 47/68 anonim ***** válasza:
67%

anyuméknál ez úgy megy, h ő dolgozik heti 5 nap 2 műszakban. a párja valamivel kevesebbet. ezért a fickő nagyon szokszor főz (tud, és szeret is), valamint az összes kerti munkát ő csinálja. nem derogál neki berakni a mosógépet, teregetni, vasalni. ehhez hozzátartozik, hogy mielőtt anyummal összejött volna, özvegy volt, két gyerekkel, tehát nem mereszthette egész nap a s-eggét...

nálunk úgy van, hogy ha megkérem valamire megcsinálja, de inkább nem kérem meg, mert annak nem mindig van jó vége :) egyszer majdnem felgyújtotta a konyhát :)

viszont a bevásárlás maximálisan az ő dolga, hiszen a nehéz csomagokat úgy gondolom a férfinek illő cipelni.

ezen kívül főzök-mosok-takarítok, viszont mind3at szeretem, és nem megterhelés.

22l

2010. jan. 17. 22:47
 48/68 anonim ***** válasza:
84%
Nos hát én karrierista "liba" vagyok. Mindent megcsinálok, ami az én dolgom. Más után soha semmit, de ami az én dolgom azt mindig. Megnézném azt, hogy ma manapság egy fizetésből hogyan lehet fenntartani egy családot....
2010. jan. 17. 23:10
 49/68 anonim ***** válasza:
34%
Én cska azt szeretném kérdezni,merrefelé laksz hogy "egyre többen" vannak ott?:D mert én itt a környezetmben speciel 1 férfit sem ismerek ,aki BÁRMIYLEN házimunkát megcsinálna,nemhogy az összeset...pff mosogatás meg vasalás..szerintem ilyet a férfiak 95%a egyszer sem csinált még életében.
2010. jan. 18. 02:33
 50/68 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sem gáz,sőt előny ha egy férfi a kerti munkán kívűl máshoz is ért! Azért nem árt,ha tud főzni,mosni,takarítani vagy pl. ellátni a gyerekeket. Sose tudni mikor történik baj... Amikor mi kicsik voltunk,anya sokat volt kórházban. Mindent apa csinált,mivel nem volt más aki segített volna. És ennek semmi köze a papucsos dologhoz. :) 20/L
2010. jan. 18. 07:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!