Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy...

Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)

Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak se kéne akkora papucsnak lenni hogy főzzön mosson takarítson. A férfinak a kertimunka való, mert az megterhelő, meg ha van olyan munka amihez a nő nem elég erős, akkor azt csinálja.
2010. jan. 17. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
96%

Inkább ez a hozzáállás a gáz. Meg az ha a nő csinál minden napi teendőt.

A kertimunka nem nagy szám, anyukám mindig minden gond nélkül megcsinálta... De ezek nem mindennapos dolgok, nem kell minden egyes nap ásózni és ültetni, de főzi, mosni vasalni mindig kell.Nem igazságos ha ez mind a nőpre marad, csak mert nő és ez a "dolga" miközben ő is ugyanúgy 8órázik... Erre lehet zt mondani, hogy a nők választották azt hogy dolgozhassanak, de most őszintén! ma magyarországon melyik család engedhet meg magának egy eltratott feleséget?? Bizony az aszony fizetésére is szükség van az utolsó fillérig...

Elég buta nézteket vallasz. Nem nemek szerint kellene megosztani a munkákat.

2010. jan. 17. 21:25
 32/68 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó vagyok, véletlen elküldtem.

Szóval az nem gáz, hogy besegít a szeretett nőnek, ha van ideje... Sőt tudod, ha egy pasi igazán szereti a feleségét, nem viseli el, hogy miközben ő tv-zik és vakarássza a seggét, a nő mos főz takarít... Szerintem egy férfi, ha szereti a párját, inkább besegít neki, hogy utána több idejük legyen egymásra.

2010. jan. 17. 21:25
 33/68 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, hogy női munka? Ilyen csak régen volt, amikor a nő szerepe volt a gyereknevelés és a háztartás, a férfié pedig az ún. kenyérkeresés. De ma többnyire a nők is ugyanúgy járnak dolgozni, mint a férfiak, tehát a gyereknevelés meg a háztartás megoszlik a férfi és a nő között.
2010. jan. 17. 21:31
 34/68 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező nem egy korlátolt barom,hanem egy piszok mázlista.Mázlista,hogy talált egy nőt,aki ezt szó nélkül tűri.:(
2010. jan. 17. 21:32
 35/68 anonim ***** válasza:
93%
2010-ben mosson, főzzőn, takarítson, vasaljon. Nem értem mi bajod. A volt pasim azon is megsértödött ha kértem egy pohár vizet, örülj hogy nem lusta dög.
2010. jan. 17. 21:37
 36/68 anonim ***** válasza:
88%
21:32-es vagyok.Azt elfelejtettem mondani,hogy sajnálom a feleségedet,mert nem tudja,hogy ő viszont nagyon megszívta veled.Könnyebb élete lenne nélküled,neked viszont jóval nehezebb,mert el kellene látnod magad.Gondolom nem menne,mert feleség elött anyuka csinálta.Életrevalóságból 1-es.
2010. jan. 17. 21:38
 37/68 anonim ***** válasza:
94%
25 vagyok a szüleimel élek és a 62 éves fizikailag jó állapotú apukám beszól ha nincs elmosogatva. Napi 10 órát melózok és tőlem várja a háztarás vezetést mert lány vagyok. Ő egész nap otthon van semmit nem csinál pedig kifejezetten fiatalos, örülj hogy neked nem ez jutt a lányaidnak nem kell ezt hallgatni.
2010. jan. 17. 21:45
 38/68 anonim ***** válasza:
87%

Miért lenne gáz?

Egyre több nő dolgozik több állásban is,hogy megéljen a család.

Ebből adódóan a férfiak is kiveszik a részüket az otthoni feladatokból,az csinálja meg,aki épp ráér,nálunk pl.így van.Az én uramat kérni sem kell rá,de ettől még nem papucs,Ő a családfő,csak felfogja,hogy 12 órás éjszaskai műszak után már nincs erőm sok mindenre.Persze ha otthon vagyok,én csinálok mindent.

2010. jan. 17. 21:47
 39/68 anonim ***** válasza:
95%

azért én sajnálom a feleségét, de leginkább a gyerekeit :S

milyen szar lehet ilyen apával élni...

Mint ahogy már írták, hálistennek az ilyen barmok eltűnő félben vannak. Dögöljél a fotelban a tv előtt míg a feleséged halálra dolgozza magát otthon. Gratulálok. Inkább mosogasson egy férfi, minthogy ilyen >Đ#{]@Đ[#@& legyen mint te...

2010. jan. 17. 21:49
 40/68 anonim ***** válasza:
95%
szerintem egyáltalán nem gáz.én most nem dolgozom,mert gyesen vagyok,meg nyár elején jön a kis tesó is és így 3 gyerek lesz.én nem várom el a páromtól,hogy segítsen mégis sokszor szó nélkül megcsinálja,van,hogy nem is hagyja,hogy én mosogassak vagy ilyesmi.itt-ott kérem meg,hogy ha épp nem érek rá,akkor adjon inni a gyereknek vagy vmi hasonló.ő segít nekem itt bent én meg van,hogy kimegyek még fát is vágni(ezért meg is kapom a magamét,persze vicces formában :D ),én szeretem csinálni a férfi munkát is.
2010. jan. 17. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!