Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)
Inkább ez a hozzáállás a gáz. Meg az ha a nő csinál minden napi teendőt.
A kertimunka nem nagy szám, anyukám mindig minden gond nélkül megcsinálta... De ezek nem mindennapos dolgok, nem kell minden egyes nap ásózni és ültetni, de főzi, mosni vasalni mindig kell.Nem igazságos ha ez mind a nőpre marad, csak mert nő és ez a "dolga" miközben ő is ugyanúgy 8órázik... Erre lehet zt mondani, hogy a nők választották azt hogy dolgozhassanak, de most őszintén! ma magyarországon melyik család engedhet meg magának egy eltratott feleséget?? Bizony az aszony fizetésére is szükség van az utolsó fillérig...
Elég buta nézteket vallasz. Nem nemek szerint kellene megosztani a munkákat.
Utolsó vagyok, véletlen elküldtem.
Szóval az nem gáz, hogy besegít a szeretett nőnek, ha van ideje... Sőt tudod, ha egy pasi igazán szereti a feleségét, nem viseli el, hogy miközben ő tv-zik és vakarássza a seggét, a nő mos főz takarít... Szerintem egy férfi, ha szereti a párját, inkább besegít neki, hogy utána több idejük legyen egymásra.
Miért lenne gáz?
Egyre több nő dolgozik több állásban is,hogy megéljen a család.
Ebből adódóan a férfiak is kiveszik a részüket az otthoni feladatokból,az csinálja meg,aki épp ráér,nálunk pl.így van.Az én uramat kérni sem kell rá,de ettől még nem papucs,Ő a családfő,csak felfogja,hogy 12 órás éjszaskai műszak után már nincs erőm sok mindenre.Persze ha otthon vagyok,én csinálok mindent.
azért én sajnálom a feleségét, de leginkább a gyerekeit :S
milyen szar lehet ilyen apával élni...
Mint ahogy már írták, hálistennek az ilyen barmok eltűnő félben vannak. Dögöljél a fotelban a tv előtt míg a feleséged halálra dolgozza magát otthon. Gratulálok. Inkább mosogasson egy férfi, minthogy ilyen >Đ#{]@Đ[#@& legyen mint te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!