Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, hogy...

Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)

Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak se kéne akkora papucsnak lenni hogy főzzön mosson takarítson. A férfinak a kertimunka való, mert az megterhelő, meg ha van olyan munka amihez a nő nem elég erős, akkor azt csinálja.
2010. jan. 17. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
igen van és azt is tudja mi a dolga. ellentétben a sok kis karrierista libával akik kihasználják a férjüket mindenféle házimunkára. a pénzkereséés a férfi dolga, ha a nő dolgozik, akkoris inkább csak besegítsen a kasszába. de ahhoz hogy a férfi rendesen tudjon dolgozni, nem az kéne, hogy hazamegy, és még ő főzicskél meg minden, az asszony meg a barátnőivel cseveg telefonon mer ő úgy elfáradt a sok munkában.
2010. jan. 17. 21:14
 22/68 anonim ***** válasza:
96%
Az én férjem nem szexi kis köténykében mosogat.. az szerintem is olyan kis megmosolyognivaló.. de a kérdés nem ez volt, hanem az, hogy gáz-e, ha besegít a házimunkában. Jelentem, nem gáz. Nálam fordítva lenne gáz, ha nem segítene be. Szerintem aki nem segít be az asszonynak, az egy magától elszállt, kevés IQ-val rendelkező tuskó. (szolid magánvéleményem).
2010. jan. 17. 21:15
 23/68 anonim ***** válasza:
97%
Hála a jó égnek a te fajtád már a kihalás szélén áll.
2010. jan. 17. 21:16
 24/68 anonim ***** válasza:
96%
panelban nincs annyi munka amit egy nő ne tudna megcsinálni egyedül????ez most komoly?én panelban lakok.ami nem jelenti azt hogy akkor nem kell dolgozni járni,gyereket ellátni...stb.ráérek egyedül csinálni mindent.erre gondoltál?ja nem.arra hogy nincs kertimunka.nos.csalűádi házban laktam ezelött.heti 1x ki kellett menni a kertbe hogy rendben legyen.most heti 1x fel kell takarítani a lépcsőházat.4 szint+ magasföldszint és földszint.van annyi energiaszükséglet mint a kertben.sőt.akkor még csak 8 órát kellett dolgoznom,nem volt gyerek.most 12 órát kell + a gyerek.még szép hogy a férjem besegít.mint ahogy én is besegítek abba hogy étel legyen az asztalon.ja és a férfi elvárja hogy az ágyban is ott legyek....úgy hogy ha így gondolod és férfi vagy akkor szégyeld magad! ha nő vagy és te csinálsz mindent és hagyod,megérdemled!!!
2010. jan. 17. 21:17
 25/68 anonim válasza:
96%

Szerintem meg egy férfinak sem árt, ha elvégzi ezeket (engem momentán a barátnőm is jobban megbecsül, hogy tudok főzni, rendet tartok, és még a mosógép sem egy bűvös kocka számomra, meg vasalni is tudok), és néha leveszi a nő válláról ezeket a terheket. Na meg ott van a munkamegosztás is, és szerintem jó dolog. Ha a férfi elvégez házimunkákat attól még nem nevezhető papucsnak.

Ja egy kérdés, ha valakinek nincs nője, akkor az mocsokban, gyors kajákon éljen, és mocskos ruhában járjon???

2010. jan. 17. 21:17
 26/68 anonim ***** válasza:
96%
Az a gáz, hogy léteznek olyan korlátolt barmok, mint a kérdező...
2010. jan. 17. 21:18
 27/68 A kérdező kommentje:
inkább azok a korlátoltak akik normális válasz helyett csak mocskolódni tudnak
2010. jan. 17. 21:20
 28/68 anonim ***** válasza:
88%

bárcsak egyre több csinálná otthon a házimunkát !! szerintem nem gáz, attól még nem papucs, de sajnos nálunk sem sokat segít, általában a húsokat elrendezi, előkészíti a főzéshez, de pl. nyugodtan ül a tv előtt amikor én tergetek, vagy futkosok a vasalt holmival. igaz fát vágni szokott, de van ,hogy behoznom nekem kell, mert elfelejti.

igaz én most nem dolgozom, de itt a kislány lassan két éves, teljesen lemerít estére és éjjel még gyakran felébred és sír, oda kell menni hozzá, ez miatt fáradt vagyok szinte mindig.

minden nap főzök, legtöbbször kétfélét , mert válogatós a nép.

2010. jan. 17. 21:23
 29/68 anonim ***** válasza:
96%

"tudja mi a dolga", "karrierista liba"...

Nem tudom, feltűnt-e, de nem 100 évvel ezelőtt vagyunk, hanem 2010 van és Magyarországon vagyunk. Nem tudom, neked biztos jó munkahelyed van, hogy te keresel, dől hozzátok a pénz a nőd meg tudja mi a dolga és robotol. Sok esetben viszont nem ez a helyzet. Sokszor van olyan, hogy igeis szükség van arra, hogy a férfi mellett a ő is dolgozzon, mert egyedül a pasi nem keres annyit, hogy el tudja tartani a nőt.

Szerintem elég maradi gondolkodásmódod van, és nem az a gáz, ha egy pasi BESEGÍT

2010. jan. 17. 21:23
 30/68 anonim ***** válasza:
96%
A mocskolódást te kezdted, amikor karrierista libának tituláltad azokat a nőket, akik "szégyen szemre" pénzért dolgoznak a fizetett munkahelyükön és nem átallanak otthon reménykedni abban, hogy ezek után nem kell még egyes egyedül beleszakadniuk egy teszem azt négy tagú család ruháinak kimosásába, szennyes edényeinek elmosogatásába, holmijaik elpakolásába, stb. Nálunk egyetlen olyan "házimunka" van, amit én végzek egyedül, az a főzés, mert imádok főzni. Mosogatni nem szeretek, teregetni nem szeretek, porszívózni sem, ruhát hajtogatni sem, de mégis megcsinálom, csak éppen kb pont annyira utálom ezeket csinálni, mint a párom, mert hidd el, nekem is van ennél jobb elfoglaltságom, ezért mindezeket együtt csináljuk, így nagyjából mindkettőnk életéből ugyan annyi időt rabol el az, amit nem szeretünk, és mindkettőnknek több ideje van egymásra, vagy éppen arra, amit szeretünk csinálni.
2010. jan. 17. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!