Szerintetek is gáz, hogy egyre több férfi csinálja otthon a női munkát? (főzés, mosogatás, vasalás, stb)
alapvetöen egyetértek!!! Én sem engedem a páromnak, hogy házimunkát végezzen kivéve a fözést mert azt nem vagyok hajlandó megcsinálni. Szerencsére nálunk tök jól müködik mert én nem dolgozom, otthon vagyok egész nap, és így van idöm takarítani, mosogatni, vásárolni, mosni. Mikor a párom hazajön a munkából, megföz szépen és nekünk ez így teljesen jó:) kell a munkamegosztás és inkább én csináljam a házimunkát mint ö.
22/L
panelbe hogy csináljon kerti munkát?
többet segít, ha mosogat v vmi...
Nem olvastam végig, de nő vagy vagy férfi?! Ha nő, akkor szívesen összehoználak azzal az ismerős párocskával, amikor friss házasként odatartotta a kávét a csaj orra alá, hogy szívem csepegtessél már a kávémba még 1 kis tejszínt. Azóta 6 év és a csaj totál depis...
Akkor azt mondta, mint te, hogy 1 pasi ne csináljon női munkát...stb. A férje is azt vallja mai napig is, hogy a férfinak kint van a munkája a kertben a nőnek meg a házban. (Erre meg mondtam, hogy OK akkor én villanyt szerelek jó lesz?!) És ezt mondta 1 paneloduban lakó pasi. Én elhiszem, hogy mindenki annyira önálló akar lenni meg minden, de kell a segítség a férjtől. Mi van abban, ha a pasi is kiporszívóz vagy felsepreget, ő nem ott lakik?! Persze ezt nem úgy értem, hogy a nő döglik naphosszat a pasi meg csinál mindent, de azért mindenki lássa már meg mi a teendő otthon, utána jöhet a közös pihenés/szórakozás.
08:03:
ha a nő egész nap otthon ül, miért kéne még segíteni neki? nem hinném hogy kevessebb szabadideje lenne mint a férjének
A büdös frászt gáz. Erről a bácsika jut az eszembe, aki nagy hangon mesélte, hogy amikor ellátogatott a fiáékhoz, a menye éppen tanult valami vizsgára, a fia meg felmosott, és ő kirúgta a fia kezéből a felmosófát, és ráüvöltött, hogy 'Nem megmondtam, hogy egy igazi férfi a konyha közelébe se menjen?'
De ha az asszony ágynak dől, az igazi férfi ott hal éhen, hacsak nem a kosz eszi meg előtte...
Amikor még a nők nem voltak ennyire emancipuncik (francnak kellett az a nagy egyenjogúság), és odahaza ültek egész nap, a férfi meg keresett, akkor oké volt a dolog. De ma már egy nő jó esetben 1. dolgozik 2. gyereket nevel 3. házimunkát csinál. Egy fenékkel három lovon.
Sajnos nekem az öcsém ilyen parazita tetű. Délig fekszik, kijön, zabál, néha fűrészel egy kis fát, oszt' jól van. Ha tehetném, szájon vágnám, de sajnos agyonverne. Szüleinknek kellett volna megfognia, szép szóval, és tíz évvel ezelőtt. Most már simán ráordít az apjára hogy 'Befognád a pofádat és elkussolnál?'
De azt eltűri, hogy mosogassak, mossak, főzzek rá és takarítsak utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!