Most mit csináljak? Anyu nem áll szóba velem.
Hát, azt hiszem meglehetősen át tudom érezni a helyzeted...
Tudod, az a furcsa, hogy miután elolvastam a kérdésed... ez tényleg életszerű! Ez nem az a story, ami a filmekben van.. amiről csak beszélnek. Hanem ez tényleg könnyen megtörténik.
Én személy szerint egyáltalán nem ítélem a másságot, hisz miért kellene. Pont ezért furcsa erről az oldalról anyukád, hisz, azért ez már egy modernebb világ.. Ugyanakkor, Őt is megértem, hisz, gondolj bele, neki ez egy elég nagyon sokk lehetett!
Tudom, mert nem is olyan rég, teherbe estem. Idősebb vagyok Nálad valamivel, de még itthon lakom, és mondjuk úgy.. hogy még eléggé rájuk szorulok (18). De ez fontos, gondolj bele a helyzetébe.. az én anyám is kiakadt rettenetesen, mikor először meghallotta -szerintem ez a szülők két rémálma, a tied és az enyém- ..de azután lehiggadt, kénytelen volt. És segített, mellettem volt végig.
A helyzet pedig ugyebár nehéz, mert teljesen maguktól nem jönnek helyre a dolgok.. Viszont, én a helyedben írnék neki egy levelet. Abban írd le őszintén a gondolataidat. Dobd be a postaládába, hogy teljesen gyanútlanul, de biztosan elolvassa. Ne írj rá semmit, mindenképpen nyissa ki és kezdje el olvasni!
Írd le, hogy mit érzel. De a legfontosabb, éreztesd vele, hogy .. ebben a helyzetben vagy, kész, nem tudsz vele mit kezdeni, változtatni sem tudsz. Írd meg, hogy szereted.. és még, ha egyedül is vagy ezzel a problémáddal... mégis csak önmagad vagy! Tudod, idővel muszáj megértenie! Csak nem olyan.. bolond, h emiatt elveszítse a lányát. Amit írtál, h korábban miket csinált.. inkább aggodalmas anyuka lehet, és kíváncsi persze. Hasonlat az enyémre, Ő is képes elolvasni mindent, amit talál.. és amit nem talál. Én ezt nagyon elítélem.
A másik, amit tenni tudsz, hogy Te is megharagszol rá. A Te részedről pont ennyire jogos, ha nem jobban.
Valamelyik be fog válni, vagy csináld mindkettőt. Ennél jobb megoldás nincs, tapasztalatból mondom, az anyukád ilyen és nem is fog változni. Ettől még szeret, csak sokk érte. Nyugalom és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!