Rosszul teszem, hogy ilyen esetben inkább egyedül nevelném fel a babát?
Figyelt kérdés
Két hónapos terhes vagyok, párom most akar elköltözni a családjától. Azt tudni kell, hogy egy faluban lakunk és a párom a szomszéd városba akar költözni. Én nem fogok oda költözni és ha erőszakoskodik akkor inkább egyedül nevelem fel a babát.
Vehetne a településen is házat. Mit tegyek?
2014. aug. 25. 20:23
21/25 A kérdező kommentje:
Ő napszámosokat dolgoztat csak telefonálgatnia kell. Amúgy ő 42 én 25 éves vagyok.
2014. aug. 25. 21:24
22/25 anonim válasza:
Az elköltözni a családjától ebben az esetben azt jelenti, hogy a párod az előző párjától (feleségtől, gyerekektől) költözik el? mert akkor valahol érthető, hogy ha veled akar új életet kezdeni, akkor a falut is elhagyná és inkább másik településre menne.
23/25 anonim válasza:
"vállalkozó"
"ő 42 én 25 éves vagyok"
Ó Szűzanya, borogass...
24/25 anonim válasza:
röviden összefoglalva:
a liba terhes a maffiózó, nős pasijától és hisztis, mert nem úgy ugrál a pali, ahogy ő fütyül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!