Teljesen hirtelen egyedül maradtam egy kisgyerekkel. Bevételem semmi?
Figyelt kérdés
Tudna valaki tanácsot adni, hogy hova fordulhatok, amíg nem találok állást, hogy ne haljunk éhen? Köszönöm2014. aug. 11. 20:41
1/26 anonim válasza:
Éhen ne haljál. Családi pótlék, gyermektartás jár neked. Plusz segélyek.
3/26 anonim válasza:
Családsegítő vagy munkanélküli esetleg az önkormányzat szociális osztálya /aktív korúak ellátása/.
4/26 anonim válasza:
Én az önkormányzathoz mennék és kutatnék alapítvány után is, aki támogathat.
Sosem voltam ilyen helyzetben, nagyon ijesztő lehet.
5/26 anonim válasza:
Ingyen étel rászorulóknak.Keresd meg hol osztanak!
6/26 anonim válasza:
Családi pótlék és gyerektartás biztosan jár neked, lehet, hogy gyes, gyed is, vagy munkanélküli segély. És persze kezdj el nagyon gyorsan munkát keresni, a neten könnyen lehet találni munkát, ha bevállalod a rosszabbakat is, de neked most nincs más lehetőséged, nem nagyon tudsz válogatni, el kell tartani a gyereket.
7/26 anonim válasza:
Ezért nem kell a semmire gyereket vállalni!!!
Hol a GYED-ed?
8/26 anonim válasza:
8. Honnan veszed, hogy olyan pici a gyerek, hogy GYED-et kelljen utäna kapni???????????????????
10/26 anonim válasza:
Egyes válaszolók jobb lenne, ha csendben maradnának. Gazdag pasi-ez egy számító kur*ának megoldás. Valószínűleg nem a semmire vállalta a gyereket.Bárki kerülhet egyik percről a másikra ilyen helyzetbe. Szégyelljétek magatokat.
Tényleg a családsegítő lenne a legjobb megoldás első pillanatban. Ők támogassanak az első fizetésedig. Esetleg anyaotthon? Ha a lakáskérdés is problémás. Család nincs? Rokon,keresztszülő? Jó barát?Csak pár napig,míg alakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!