Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen hirtelen egyedül...

Teljesen hirtelen egyedül maradtam egy kisgyerekkel. Bevételem semmi?

Figyelt kérdés
Tudna valaki tanácsot adni, hogy hova fordulhatok, amíg nem találok állást, hogy ne haljunk éhen? Köszönöm
2014. aug. 11. 20:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
:0-7 éves kor is kisgyerek.
2014. aug. 11. 21:45
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Ha nagyobb már a gyerek,akkor meg pláne!Miért nem dolgozik???
2014. aug. 11. 21:46
 13/26 A kérdező kommentje:
5 éves. Úgy tudom, nem jár utána semmi. A párom megismerkedett egy lánnyal, és 6 év után közölte, hogy nem megy ez nekünk. Holnap költözik. Konkrétan sokkot kaptam, ezért nem tudok teljesen normálisan gondolkozni most. A segítő szándékú hozzászolásokat köszönöm.
2014. aug. 11. 21:53
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
Fordulj a szuleidhez, rokonaidhoz. Pasit gyerektartasra perelni, es utolso fillerig elszamoltatni.
2014. aug. 11. 21:55
 15/26 anonim ***** válasza:
96%

Ha a gyerek a pasi nevén van,akkor gyerektartásért fordulhatsz bírósághoz, de az sem megy egyik napról a másikra.

Tehát a gyorsabb megoldás talán az önkormányzat, gyámhivatal ilyesmi lenne....

2014. aug. 11. 21:59
 16/26 anonim ***** válasza:
97%
A családipótlék jár. (Az adókedvezmény is járna, ha lenne kereseted.) Ezzel a pénzzel pedig semmire nem mész. Engedd el békében és egyezzetek meg, hogy adjon haza pénzt. A válásnak is nézzél közben utána szerintem. A munkát gondolom egyébként is keresed.
2014. aug. 11. 22:00
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
Hát nem tudlak sajnálni!5 éves,vagyis már 2-3 éve dolgozhatnál!Miért nem dolgozol semmit se?
2014. aug. 11. 22:01
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolso. Nem azt mondtam, hogy soha nem dolgoztam, jelenleg pont nincs munkám. A körénykünkön pedig nagyon nehéz találni. Azt tudja valaki, hogy hol lehet elkezdeni intézni az emelt családi potlékot?
2014. aug. 11. 22:07
 19/26 anonim ***** válasza:
13%
Ja igen,kifogás az mindig van...hogy miért nincs épp most munka!
2014. aug. 11. 22:20
 20/26 anonim ***** válasza:

Államkincstárban.

[link]

Ha van ügyfélkapus regisztrációd, akkor elektronikusan is be lehet adni a papírt, kell hozzá a személyi fényképe/szkennelése.

(én így adtam be, gyorsan intézkedtek.)

[link]

2014. aug. 11. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!