Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen hirtelen egyedül...

Teljesen hirtelen egyedül maradtam egy kisgyerekkel. Bevételem semmi?

Figyelt kérdés
Tudna valaki tanácsot adni, hogy hova fordulhatok, amíg nem találok állást, hogy ne haljunk éhen? Köszönöm
2014. aug. 11. 20:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
de az emelt összeg egyedül nevelőknek, az alig több, mint az alap, azzal sem vagy előrébb sokkal. Mindenképpen kérjed azért.
2014. aug. 11. 22:48
 22/26 anonim ***** válasza:
A párod semmivel sem támogatja innentől kezdve a saját gyerekét? Egyébkén előttem leírták... Családi pótlék, önkormányzatnál aktív korúak támogatása. Menj be az ügyfélszolgálatra. Kinek a lakásában laktok? Mert akkor lakhatási támogatás, stb.
2014. aug. 11. 23:04
 23/26 anonim ***** válasza:
96%

De, jár.

- Családi pótlék.

- Gyermektartási díj (apától).

- Munkakeresési támogatás (Munkaügyi Központban)

- Önkormányzatnál 2 helyről is: családsegítő központ, családtámogatási (szociális) iroda. Ide be kell menni és kérdezgetni, hogy mi jár ebben az élethelyzetedben Nektek. Jár egy csomó dolog, apró összegek, de érdemes összeszedegetni őket, számolható tétel jön ki! A faliújságon és szórólapokon is vannak kitéve hasznos infók ezeken a helyeken.

2014. aug. 12. 03:29
 24/26 anonim ***** válasza:
97%

Ezért nem szabad a párunkra hagyatkozni anyagilag akkor sem, ha van gyerek és őt neveljük. Anyukám keményen dolgozott, mikor megszülettem és mikor 3 éves koromban apám úgy döntött, sok neki a család, bár nagyon nehéz volt, de anyu tovább dolgozott és eltartott, addig a nagymamám vigyázott rám. S

Sajnos a mai világban sok nő a férje nélkül nem menne semmire, ha valami beüt, akkor meg ott vannak a 0-n.

2014. aug. 12. 10:37
 25/26 anonim ***** válasza:
Miért pontoznak le ?mert annak aki éhezik egy gyerekkel, azt tanácsolom hogy fogadja el az ingyen ételt amit rászorulóknak osztanak?
2014. aug. 17. 00:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Mennyi gonosz van!Én pont ma tettem fel egy kérdést,és rájöttem,jobb lett volna fel se tenni.A gyerektartás biztosan jár.Csp,lehet gyermeknevelési támogatás is.Plusz az oviban olcsóbb vagy ingyenes kaja.
2014. okt. 5. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!