Rosszul teszem, hogy ilyen esetben inkább egyedül nevelném fel a babát?
Két hónapos terhes vagyok, párom most akar elköltözni a családjától. Azt tudni kell, hogy egy faluban lakunk és a párom a szomszéd városba akar költözni. Én nem fogok oda költözni és ha erőszakoskodik akkor inkább egyedül nevelem fel a babát.
Vehetne a településen is házat. Mit tegyek?
Ha ilyen alapvető kérdésben nem juttok dűlőre, nem sok értelme van folytatni. De így gyereket sem kellett volna vállalni... Becsúszott, mi?
Amúgy igaza van párodnak, a városban van jövő, nem falun.
Hát sztem rosszul teszed. Amúgy is jobb ha messzebb vagy anyóséktól, szüleidtől mert nem lesz aki beleszóljon mit h csinálsz.
Kicsit önző vagy. Inkább ne legyen a gyerekednek apja de maradsz ahol vagy, mint ha szomszéd helyre mész és van apja a gyerekednek!!??
Ne haragudj kėrdezö de gyereket vàrsz a pàrodtol,ės te nem vagy kėppes 1 faluval tovabb költözni,hanem egyböl gondolkodàs nėlkül inkàbb egyedül neveled fel a babàt???
Miėrt nem költöztök együtt el? Miėrt nem beszėlitek meg a költözėst!
Azt hiszed a gyerek egy "jàtėk baba ami csak a tied" a gyereknek apàra anyàr "csalàdra van szüksėge"!
Vagy azt hiszed hogy terhes vagy ės a pàrod ugy ugràl ahogyan majd te fütyölsz?majd sirhatsz csak a gyereket sajnàlom. Idelye lenne a fejednek benöni mivel màr lassan anya leszel ės ugy gondolkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!