Ti mit gondoltok erről? Anyukám úgy viselkedik, mintha egyedül nevelném a kislányomat.
Van egy 11 hónapos kislányunk, a párommal mindketten nagyon imádjuk, persze a családban mindenki.A szüleim és nagymamám rengeteg mindent vesznek neki, a tenyerükön hordozzák.Viszont van egy dolog, amit nem igazán tudok hová tenni, úgy viselkednek,mintha csak rájuk számíthatnék.
A párommal nincsenek igazán jóban, nem sokat beszélnek,de nem vitatkoznak, vagy ilyesmi, még azt sem mondanám, hogy konkrét dolog miatt haragszanak egymásra, nem kedvelik különösebben egymást és ennyi.Viszont szüleim teljesen levegőnek nézik még az apaság szempontjából is, mondok néhány példát:
Ha mennem kell valahová rögtön mondják, hogy menjünk be busszal a városba, majd ők jönnek elém,viszik a picit én meg menjek tovább a dolgomra.Meg sem kérdezik, hogy a párom ráér-e vagy a másik nagyszülők.(Nem egy településen élünk a szülőkkel.)
Nagymamám meg azt találta ki,hogy vesz egy babakocsit, a párom kikísér minket a buszhoz,busszal bemegyünk a városba ő meg kullogjon haza az üres babakocsival..nem az hogy menjünk együtt vagy ilyesmi...Meg ha tanulnom kell majd ők elviszik,mintha nem lenne apja aki vigyáz rá.Hosszan sorolhatnám.
Az a baj, hogy mivel látom mennyire szeretik a lányunkat nem is tudom, hogy mit mondjak nekik,nem akarom megbántani őket, de elég rosszul esnek ezek a páromnak.
Szerintem ki lehet nyitni a szánkat, és el lehet mondani, hogy: köszönjük szépen, mára nem szükséges a segítség, mert az apukája ráér, majd vigyáz rá, stb.
Bánt, hogy nem kedvelik a párod, de nincs konkrét oka?
Felnőtt emberek miért nem ülnek le egymással megbeszélni, hogy mi a helyzet, hányadán állunk???
Nekem furcsa, hogy beszéd nélkül sértve érzi magát egy felnőtt, hogy levegőnek nézik a családjában, ráadásul egy férfi, ahelyett, hogy megszólalna, hogy "hello, én is itt vagyok".
Az egész a te magatartásodon fog múlni, mint ahogy eddig is azon múlt.
Mennyire vagy felnőtt, vagy mennyire akarsz a szüleid elkényeztetett kicsi lánya lenni.
Állj a sarkadra, és ajogy előttem mondák, szépen, szelíden mondd, hogy "apuka is ráér, és majd ő segít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!