Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13 hónapos kislányomat hogy...

13 hónapos kislányomat hogy tudnám az egyedül alvásra szoktatni? Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Mert sajnos legtöbbször csak cicin alszik el,mostanában ha ölbe veszem elkezd sírni,még rá nem teszem cicire!Eddig ha ölbe vettem elaludt,de egy hete katasztrófális lett a helyzet!Hiába rakom be a kiságyba ha álmos,fel áll,elmászik,és csak sír!Pedig nem egy síros baba!És éjszaka 2-3 fel kel,és akkor is csak cicin alszik vissza!Valami megoldás kellene,mert eléggé kivagyok!
2011. ápr. 8. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Bocs hogy nem tudok válaszolni,de nálunk is majdnem ugyan ez van mostanában.

Az én lányom is 13hónapos,igaz már ő nem cicizik. De ringatni,altatni kell. A kiságyban nem hajlandó elaludni,órákig ordít ha csak úgy benne hagyom. Éjszaka mi is sokat kelünk,ő is feláll és nyöszög. Már ájul el,megy neki mindennek de nem akar aludni.

A mai éjszakánk katasztrófa volt,hajnal 2től alig aludtam. Állandóan felsírt,felült vagy felállt,a cumit dugdostam a szájába.

2011. ápr. 8. 11:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Én kicsim 21 hós,de még mindig cicin alszik el,éjjel is. Hiába mondom neki,hogy feküdj le és aludj,nem igazán megy. Néha halgat rám és egyedül elalszik. A te babád még elég kicsi,szerintem még ráérsz leszoktatni. A foga miatt is szüksége van a cicire,biztos fáj neki. Ha nagyobb lesz,jobban megérti,hogy már nagy vagy,nem kell a cici,vagy bibis a cici,ezért nem lehet stb... Még ráérsz vele.
2011. ápr. 8. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!