Hany csaladnal bevett szokas hogy egymas utan furdenek a vizben?
Régen. Na de most már nem régen van.
Akkor temessünk el engem, mert ha régen éltem volna, nincs gyógyszer, és halott lennék. Vagy dobjuk ki a mosógépet, és menjünk a Duna-partra ruhát mosni.
Gyerekként a tesómmal együtt fürödtünk anyuékutánunk..
Persze ha egés nap a homokban hemperegtünk, akkor nem.
Most szoktunk olyat, hogy hodeg vít a kádba, nyáron, és napont atöbbször mártózunk benne mindketten.
Fürdeni együtt szoktunk, ha külön fürdünk, akkor tusolunk.
Aért x tagú család egy vízben már nekem is sok, de a fejemmel és utána előtte simán..gyereket soha nem fürdetnék magunk után!
Én olat tudok, ahol megoldott, hogy a fürdővíz tartályba megy, és azzal öblítik a wct de rendesen rákótve, tehát nem vödrötpzve, szerintem jó megoldás, a édesvízkészletünk fogyóban
Csak az elejét olvastam a hozzászólásoknak és nagyon meglepett. Mi rendszeresen EGYÜTT fürdünk a férjemmel, mert elférünk a kádban ketten is. Semmi higiéniátlant nem látok benne. Mindketten ápoltak vagyunk, adunk magunkra és nem koszosan, mocskosan ugrunk bele este a fürdőkádban.
Aki ellenzi, az nem tudom volt-e már mondjuk termálfürdőben. Na ott aztán tényleg nem tudhatja az ember, hány nyugdíjas mossa bele a nyavajáit a gyógyvízbe, mégis tele vannak a fürdők meg a wellness-hotelek.
Kicsi babám van, (4 hónapos), és nemsokára együtt fogok vele fürödni a nagy kádban, hogy szokja, mert pár hét múlva kezdjük a babaúszást.
Csak olyan kellemetlen, amikor pl. valaki menstruál és nem mehet elsőnek fürödni, mert akkor azzal szennyezi a vizet és a többinek lesz kellemetlen utána fürdeni a vízben. De ha utoljára megy a menstruáló, az se egészséges mert ilyenkor fokozottabban lehet elkapni vírusokat és amikor már előtte 4-en megfürdenek, az menstruálás idején szintúgy nem egészséges.
Nah meg ha nem is menstruál senki, de egy törölközőt is használnak.
Én olyan kellemetlenül érzem magam, amikor a szürke állott szappanos koszos vízben kell fürdenem már 2-3 ember után.
Elvégre mosogatásnál az edényeket is elöblítjük tiszta vízzel is, nem koszos mosogatóvizesen tesszük a szárítóba.
Sajnálatos, hogy ennyire spórolni kell. És nem mondanám, hogy tiszta lesz 100%-ra az ember.
Nálunk míg kicsik voltunk huommal, anyum volt hogy fürdött utánunk a vízbe. De ezt sem mindig és nem volt szokás ez az egymás után fürdés...
Nekem ez nem jön be. Ehhez én túl finnyás vagyok. :D sem a férjem után, sem a gyerekem után nem fürdenék. Az a 3 perc zuhany nem fogja kiüríteni a pénztárcámat, szóval spórolni nem így fogok... Más szempontot pedig elképzelni sem tudok, hogy ugyan mi értelme lenne az egymás után fürdésnek............... Úgyhogy felejtős. Aki akar...felőlem 1 hétig is fürödhet minden nap ugyanabban a vízben az egész családjával..abszolút nem érdekel. Én biztosan nem fogok.
3 éves a lányom,be állítom a kádba,lemosdatom,lezuhanyoztatom,kiöblítem a kádat,és megengedem tiszta vízzel.Előbb ő megfürdik,utána én.Semmi kivetnivalót nem találok ebben,sem szegények,sem primitívek nem vagyunk,egyszerűen pénzkidobásnak,és feleslegesnek tartom a hatalmas sarok kádat kétszer-háromszor teleengedni.
A wc-t soha nem öntöttem le ezzel a vízzel,egész egyszerűen azért mert félek,hogy a nagy pára miatt penészesedni kezdenének a falak,ha órákig,egy napig tartogatnám azt a vizet,de egyébként spórolásnak ez sem rossz megoldás annak akinek számít.Márpedig szerintem sokkal primitívebb dolog a szegény embert lenézni,mint azt aki használt fűrdő vízzel önti le a budit,ez a véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!