Hazamennétek a tutiba vagy "szenvednétek" tovább?
A helyzetem elég fura, külföldön élek a párommal és a másfél éves lányommal. Párommal elég nehéz az élet, mindig munkahelyet változtat és költözni kell (van amikor másik országba). Az összes pénzét beleöli a kocsiba és általában azzal kezdődik a hónap, hogy az összes pénzemet elszedi, mert neki tankolni kell, meg ez rossz a kocsin, az rossz... (Én nem dolgozom, gyerekkel vagyok otthon) Mindezek mellet nem lenne vele semmi baj, csak baromira önző.
Volt nekem régen egy párom, aki odaadó, kedves volt és végtelenül szeretett. Én hagytam ott, mert kicsit rám telepedett és akkor még úgy gondoltam élni akarok. Ez a fiú azóta is vár, gyerekkel együtt is. Tudom, hogy mellette nem lenne gondom, megvalósíthatnám az összes álmomat, itt meg nem sokat érnék el az életben, csak a párom tart itt.
Mi lenne a fontosabb nektek? Hazamennétek végre élni, vagy feláldoznátok minden álmotokat és élnétek örök másodikként? Mert az első az a kocsika...
25 N
Ez alapján semmi örömöd külföldön, se munkád, se pénzed, se szeretet!
Babázni lehet itthon is. A rátelepedős fiúról, aki vár téged, meg ebben a fényben kiderült, hogy a sokkal jobb választást jelentette volna, mellette élnél csak igazán.
Menj, ha a szíved oda húz!
Tudod a válaszok azért egybehangzóak (nagytöbbségben) és erősítenek meg téged,mert olyan szélsőségeket vázoltál fel természetesen a saját szemszögedből,hogy az ember kapásból szivesen rávágja,hogy irány haza.
A másik pasinál,aki vár rád,annál mit értesz az alatt,hogy rádtelepedett? Féltékenykedett?Vagy mindenhova veled akart menni? stb. Tudod az idő sok dolgot megszépít,de magadnak legalább ne hazudj.Gondold végig,hogy mik azok a tulajdonságok,amik miatt nem tudtál vele maradni akkor és hogy azokat ma be tudnád-e és be is akarod-e vállalni vagy csak annyira sz.ar most,hogy úgy gondolod innen már minden csak jobb lesz.Nem biztos,ezért gondolkodj elöbb. Az sem mindegy,hogy szereted-e a másikat.Igaza van az egyik hozzászólónak,csak azért,hogy meglegyen a "tuti",azért ne használj ki másokat.Ő nem azért van,hogy rajtad segítsen.Csak akkor van jogod hozzámenni,ha tényleg szereted.
Most,hogy külföldön éltek lehet,hogy az apának alá kell majd írni egy beleegyező nyilatkozatot,hogy hazaengedi veled a gyereket.Ennek nézz utána,ne akkor lepődj meg.
Ha a jobb, nyugodtabb élet reményében jönnél haza ahhoz a másikhoz, őszintén tedd fel magadnak a kérdést.
Szeretem azt a fiút?
Vagy csak kihasználnám, hogy mindent megadna nekem, és mellette nyugodtabb lenne az életem?
Önző ne légy.
Ha valóban szereted az a palit és el tudod képzelni Vele a jövőd, akkor lépj.
De ha csak magadra gondolsz és kihasználod Őt , akkor nagyon önző vagy.
Itt nem csak rólam van szó, hanem a kislányról is.
Mielőbb el akarok menni dolgozni (ez itt lehetetlen), hogy magamtól megadjak neki mindent.
Az apja nagy ívben lesz.rja, hogy annak a gyereknek van-e mit ennie. Az az én dolgom, miután már elköltötte a pénzem.
Szeretem a másik fiút is, nem lángoló szerelemmel, mert azóta azért eltávolodtunk egymástól. Az, hogy rám telepedett azt jelenti féltékenykedett meg mindenhova jönni akart velem. 5 éve szakítottunk, most ő 30 éves, gondolom csak változott ezen a téren.
Bármit lehet rám mondani csak azt nem, hogy önző lennék. Álmaim munkáját áldoztam fel azért, hogy a párommal külföldre jöjjek, mindent megtettem és a mai napig is megteszek érte. De nem becsülöm egy cseppet sem sajnos.
A gondolomra elég nagy felelőtlenség számítani.
ha nem változott,akkor két év múlva kiírhatod,hogy az a szemét párom állandóan féltékenykedik,van már két gyerekem,hova költözzek.
Próbáld meg kihozni a jelen helyzetből,amit csak lehetsz és ha még egy év múlva is meni akarsz,akkor menj,de elötte mindenképpen hozd meged egzisztenciálisan egyenesbe.
Ha soha nem lesz munkád,otthonod,akkor mindig egy alárendelt szerepbe fogsz kényszerüolni,nagyon kevés az a pasi aki egyenrangúként kezeli a háztartásbelieket.Pláne,ha már kicsit kopik a szerelem...
Melyik országban élsz?Miért nem tudsz dolgozni?Bölcsi biztos van.
A pénzedet ne add oda.Mihelyst megkapod,rögtön vásárolj be egy hónapra előre.Aztán nincs mit kérni tőled(egy részét tedd el vésztartaléknak)
Ha végképp nincs munkalehetőség képezd magadat.
Más nyakába szakadni,mert az talán jobb lesz,nem túl jó ötlet.Egy kisgyerekkel nem lehet pasitól-pasiig vándorolni,hogy rátalálj az "igazira"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!