Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazamennétek a tutiba vagy...

Hazamennétek a tutiba vagy "szenvednétek" tovább?

Figyelt kérdés

A helyzetem elég fura, külföldön élek a párommal és a másfél éves lányommal. Párommal elég nehéz az élet, mindig munkahelyet változtat és költözni kell (van amikor másik országba). Az összes pénzét beleöli a kocsiba és általában azzal kezdődik a hónap, hogy az összes pénzemet elszedi, mert neki tankolni kell, meg ez rossz a kocsin, az rossz... (Én nem dolgozom, gyerekkel vagyok otthon) Mindezek mellet nem lenne vele semmi baj, csak baromira önző.

Volt nekem régen egy párom, aki odaadó, kedves volt és végtelenül szeretett. Én hagytam ott, mert kicsit rám telepedett és akkor még úgy gondoltam élni akarok. Ez a fiú azóta is vár, gyerekkel együtt is. Tudom, hogy mellette nem lenne gondom, megvalósíthatnám az összes álmomat, itt meg nem sokat érnék el az életben, csak a párom tart itt.

Mi lenne a fontosabb nektek? Hazamennétek végre élni, vagy feláldoznátok minden álmotokat és élnétek örök másodikként? Mert az első az a kocsika...

25 N

2010. jan. 15. 15:53
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%

mi itt a kérdés?

(képletesen)

2010. jan. 15. 15:56
 2/34 anonim válasza:
100%
Élj!
2010. jan. 15. 15:56
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
irány haza
2010. jan. 15. 15:57
 4/34 anonim ***** válasza:
91%
Én már úton lennék hazafele... :)
 5/34 anonim ***** válasza:
91%

Szia, én azt választanám, hogy megpróbálnék még párszor beszélni a párommal, és ha látnám hogy semmi foganatja, akkor nehezen, de elhagynám, és megpróbálnám mással leélni az életemet. Te esetedben akkor van más, aki vár rád. Talán vele kellene megpróbálnod.

25/N

6/34 anonim ***** válasza:
91%

Én bizony hazamennék, a kedves férjed meg háljon a kipufogócsővel. De most komolyan.

26/N, 7hónapos kislány anyukája

7/34 anonim ***** válasza:
32%

Gondolom,hogy évekkel ezelött is kocsimániás volt.Úgyhogy ez van.

Jah,hogy közben rájöttél,hogy a gazdag pasi,mégse olyan gazdag,meg külföldön sincs kolbászból a kerítés.Ezen gyerekszülés elött kellett volna gondolkodnod.Egyébként tökmindegy mit akarsz,ha a gyereket nem engedi a párod,akkor kint maradsz,vagy egyedül jössz haza.

2010. jan. 15. 15:58
 8/34 anonim ***** válasza:
89%
Ezt neked kell eldöntened!
2010. jan. 15. 15:58
 9/34 A kérdező kommentje:

Csak azért van lelki furdalásom, mert nagyon könnyű megoldás lenne az ha hazamennék.

De eléggé egybehangzóak a válaszok.

2010. jan. 15. 15:59
 10/34 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem érdekelt, hogy gazdag e vagy sem. Tisztában vagyok vele, hogy sehol nincs kolbászból a kerítés, azért jöttem vele, mert szerettem. Te talán első perctől kiismerted a párodat?
2010. jan. 15. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!