Hazamennétek a helyemben?
Az angol fiúk tényleg csodásak.
főleg amikor hetente 3-szor a seggrészegségig isszák magukat. :)
ma 09:49
Gondolom nem jártál még Angliában,ha igen akkor csak a kocsmákat látogattad mint az alja nép,ami természetesen itt is megvan,ugyan úgy mint Magyarországon.
A vőlegényem és a baráti köröm nem a kocsmába járó társaság,sőt be sem teszik a lábukat az ilyen helyekre.
Nem kéne általánosítani,még ha irigy is az ember.
Hmmm, jó kérdés..
A családot még csak-csak lehet mellőzni, na de a páromat én sosem hagynám el egy állás miatt... Persze ez függ attól is, hogy mennyire szoros a kötelék köztetek. Ha eléggé, akkor kivinném magammal, ha nem annyira, akkor azonnal szakítanék és mehet a dolog.
Attól függ....
Milyen egyetemre jársz?Mert ha olyan szakmád lesz amivel közel sem biztos hogy eltudsz helyezkedni akkor én maradnék kint és sz.arnék haza jönni.Ha viszont tudod azt hogy egy jól kereső és keresett szakmád lesz,akkor meg gondolnám hogy befejezem e az egyetemet....
Egyébként ha te ott jól érzed magad és úgy érzed hogy ott kiteljesedett az életed és jól érzed magad a bőrödben akkor én tuti nem jönnék haza,barátokból és családból nem lehet megélni sajnos!!
Ja és még a diplomádból sem biztos hogy megfogsz tudni élni..
Mit tanulsz amúgy?Lehet tudni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!