Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazamennétek a helyemben?

Hazamennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Jelenleg aupair vagyok Angliában. Az egyetemen évet halasztottam (még két év van amúgy hátra), és otthon van a családom, barátaim, és a párom. Viszont itt kint elvégztem egy tanfolyamot, amivel viszonylag jól fizető állást kaphatnék. Szeretek itt élni, tetszik a hely, és az angolt is szívesen beszélem. Ti a helyemben hazamennétek a családhoz és befejeznétek az egyetemet, vagy maradnátok Angliában és elkezdenétek élni a saját életeteket.
2011. szept. 28. 09:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát gondolom a tanfolyammal később is kaphatsz állást.

Ha páromnak nem lenne lehetősége kijönni és velem élni, akkor hazajönnék, elvégezném az egyetemet, utána meggondolnám, hogy visszamegyek, ha itt nem jön össze a dolog, vagy úgy van lehetőség.

Ha semmiképp nem akarsz hazajönni, zárd le a kapcsolatodat, és maradj kint, te tudod, viszont az egy dolog, hogy mit ígérnek, és hogy abból mi igaz, mert a végén ott ragadsz egy kevésbé jól fizető állással, egyedül. :S

Mérlegeld, mennyire fontos a családod, párod (ha nem megy ki ő is, akkor ugye elég halott ügy), barátaid, mennyire tudsz meglenni egyedül leglaább addig, amíg egyenesbe nem jön az életed, új barátaid nem lesznek, stb. És persze járj utána mennyire biztos az a meló, mert elég közeli körben is ismerek nem egy negatív példát (viszont pozitívat is)

Próba cseresznye, sok sikert!

2011. szept. 28. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:
A családomat csak-csak otthon hagynám, a páromat nincs az a pénz. Mi éltünk távkapcsolatban és még mindig van egy évünk így, de ha egyszer vége lesz, többet nem eresztem el...
2011. szept. 28. 12:50
 13/18 A kérdező kommentje:

Az egyetemen anglisztikát tanulok. A párommal jól kijövünk, de nem kifejezetten szoros a kapcsolatunk. Szeretem persze, de a távolság eléggé a kapcsolat rovására ment.

Itt kint is van már egy kialakult életem (itt vagyok már egy ideje), vannak már barátaim is. De persze ennek ellenére néha hiányzanak a régi dolgok, és az otthoni barátaim.

2011. szept. 28. 17:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Maradj, ha jól érzed magad. Ott nem lehetne befejezni az egyetemet? Persze idővel hazamennék, addig is tennék félre pénzt, ha már olyan jól menne.
2011. szept. 30. 10:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

ne légy csacsi :)

ezzel a szakkal amit itthon tanulsz max tanárnak mehetsz el itthon: nettó 60.000-ért, magántanárnak: sok ismerősöm csinálja bizonytalan megélhetés, esetleg helpdesk angol nyelven( akarod te ezt?)

nagyon szerencsés esetben fordító : ismeretség kell hozzá

én a helyedben kint maradnék a jóban :) egyetemet kint is lehet csinálni, ha már megvan a biztos állás + élet.

szóval én a maradásra szavazok :)

2011. szept. 30. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Kint maradnék a helyedben.
2011. szept. 30. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha kimennék, inkább Németországba! Az angolok lenézik a többi embert! Parasztok!
2011. szept. 30. 15:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Ezt a szakot nem érdemes elvégezni:s én mondom. Sajnos a BA-val még óvodában sem taníthatsz,nem hogy iskolában.Csakis akkor,ha a 3 alapév után elvégzel még 2 évet...Akkor is gürizhetnél kezdő tanárként nulla forintért...A magántanároknak pedig hírük van minden nagyvárosba van pár akihez szinte mindenki jár,új magántanérként befutni hosszú évek múltán tudnál.És akkor is kidolgoznád a beled,mert reggeltől estig fogadhatnál diákokat,hogy valahogy megélj.

Én a helyedben tuti maradnék Angliában:)Legfeljebb majd ott később elvégzel egy főiskolát!

2011. szept. 30. 17:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!