Ha halálos betegségben szenvednétek ti szertnétek tudni konkrétan mennyi időtök van még hátra?
na, akkor itt életbe lépne a mondás: élj úgy minden nap, mintha életed utolsó napja lenne.
szeretném tudni, hiszen így be tudom osztani az időmet, és el tudok búcsúzni a számomra fontos emberektől, valamint minden napra betábláznék valami izgis, előtte-még-sosem-csináltam-ilyet típusú programot.
néhány embernek tartalmasabban telne az élete, ha ilyen szituba kerülne, hiszen sokaknál azt látom, hogy a fél életüket végigvegetálják, és szinte sosem csinálnak semmi jó programot, nem élnek át jó dolgokat.
Tudni szeretném. Azért, hogy beosszam az időmet, hogy kiélvezzem még amit tudok. :)
Egyébként mi a baja az ismerősödnek, ha kérdezhetem?
Nem néztem meg, amit az utolsó kommentelő ajánlott, de igaza van. Bár nem erről szólt a kérdés, de a legtöbb haldokló nagyon gyenge, fájdalmaik vannak, a gyógyszerek mellékhatásaitól is rosszabb lehet a helyzet, nem bírnak enni, így nem lehet könnyű "kiélvezni" a helyzetet, amíg lehet.
Azon kívül azért is megfontolandó, hogy tudni szeretném-e mivel nagymamám mikor megbetegedett azt mondták maximum 3 éve van. Már lassan 7 éve volt ez...
22:38 Rákkal műtötték, de miután felnyitották olyan rossz állapotban volt, hogy el sem kezdték kipakolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!