Ez normális dolog? Miért csinálja ezt? Nektek hányra kell hazamennetek nyáron?
Hm... az nagyon gáz, engem 17 évesen anyám a 'józan ész keretei között' addig engedett el, ameddig akartam lenni, persze csak úgy ha tudta hogy hol vagyok és mikor érek haza, nem csapom be (hogy máshol vagyok, mint mondom) vagy kések (meg persze nem csontrészegen / terhesen megyek haza xD) . Most 18 vagyok, és ha van nálam telefon, és el tud érni, akkor neki mindegy, csak a fenti szabályokat tartsam be ~
Lehet hogy apukád vissza akar szoktatni arra, hogy nemsokára suli, és akkor nem lehetsz lent/kint/bulizni/akárhol máshol sokáig...
Lehet valami a visszaszoktatásban, bár mi suli alatt is eljárunk havi egyszer hétvégén....
Történt valami, ami miatt dühös lehet? Mondjuk részegen mentél haza, vagy cigiszagod volt, vagy máshol voltál, mint mondtad...?
Ha igen, akkor beszéld meg vele, hogy mostantól betartod amit megbeszéltek, és mindig lesz nálad telefon és bármikor felhívhat, vagy akár te jelentkezel mondjuk 2 óránként...
Én is 17 vagyok, engem azzal a kitétellel, hogy mindig legyek elérhető, elengednek akármeddig (eddig max 3 volt az akármeddig).
A lényeg, hogy esetleg rá is kérdezhetnél, hogy miért csinálja ezt, persze csak visszafogottan, nem harciasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!